dw7 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam, otóż mam problem z gammą. Gdy gram w CoD'a, Lineage i wyłącze awaryjnie gre zmienia mi się wtedy gamma i cały obraz staje się bardzo jasny. Zaglądałem w sterowniki i ustwienia, bawiłem się Rivą Tuner ale nic nie pomaga. Jedynym sposobem jest ponowne włączenie komputera. Czy jest na to jakiś sposób?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 wylaczaj gre 'normalnie' ;) masz tak na roznych wersjach sterownikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Podobny efekt robił silnik Q3 - przynajmniej w samym Q3 Arena. Wyjścia są 2: 1. Uruchomić grę jeszcze raz i wyłączyć normalnie. 2. Zrestartować komputer. Można próbować się wylogować i zalogować ponownie do systemu, ale nie gwarantuję że pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...