radior Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 elo mam problemik :cry: . mam okazje zamienić moją mobo ASUS a7v8x na epoxa 8rda. Zamieniać albo nie. Szkoda że nie jest to ta mobo z + bo tak to nie ma sieciówki. Ale to nie jest najważniejsze. Wiem na forum jest na ten temat chyba ze 1000000 postów i każdy szanujący sie overcloker ma ta mobo. Wiem tez że sa wersje rev1.0 i 1.1 czym to cholerstwo się tak różni (no chyba nie tylko wersją biosu). Słyszałem że mobo epoxa się wysypało paru użytkownikom. ZAMIENIAĆ ALBO NIE :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Mialem A7V8X ,zamienilem na Epoxa8RDA bez plusa i jestem zadowolony , ;) i nie tylko ja wymienialem z tego asusa na tego epoxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a co z tymi wersjami płytek??? Czym sie różnią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...