olusiamej Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 mam problem z dźwiękiem na Youtube.com leci filmik ale dźwięku nie ma! Wszystko normalnie działa gdy odtwarzam filmy lub muzykę na komputerze (czy to na winampie czy w windows media pleyer, best player itd) jesli chodzi o filmy na necie to tylko działa na teledyski.onet.pl, na innych stronach dźwięku nie ma! domyslam się ze odpowiednich kodeków nie mam..... plis powiedzcie co mam sciągnąc, zainstalowac itd. Z góry ślicznie dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 zainstaluj Jave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olusiamej Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 z skąd? z jakiej stronki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 z skąd? z jakiej stronki?Jaka szkoda, ze twoj post nie zawiera tresci "Dzieki za ta podpowiedz, uzylem Google'a i juz wiem co nalezy zrobic, Dzieki Wielkie!" :] java.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olusiamej Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 tak własnie zrobiłem..... tylko szkoda ze nadal mi dźwięk nie działa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Miałem ten sam problem. Pomogła reinstalacja kodeków i Flash Playera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olusiamej Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 jakich kodeków i z jakiej stronki? z gory thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 a co ma java do flasha? To zazwyczaj problem starego flasz playera... przynajmniej u mnie tak było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Może ten temat będzie pomocny... Brak dźwięków systemowych, na stronach internetowych, ... / Objawy - możliwa przyczyna - naprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olusiamej Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 zainstalowałam flash player i dalej nic....:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 jakiej przegladarki uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olusiamej Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Może ten temat będzie pomocny... Brak dźwięków systemowych, na stronach internetowych, ... / Objawy - możliwa przyczyna - naprawa udało się ! działa! mam dźwięk :) thx bardzo! przerywa troszenke ale to chyba wina mojego wolnego kompa :D:D thx jeszce raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...