witgit Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam . Jestem posiadaczem Visty ale dla draki zainstalowałem też sobie mandrive . Jako bootloader ładuje sie grub z opcjami wybory systemu. I teraz pytanie : jak odinstalować linuxa żeby nie stracic windowsa?? W XP-ku było takie coś jak fixmbr w viscie tekiego czegoś niema. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 No nie ma. Zamiast niego w opcjach odzyskiwania jest automat naprawiajacy wszystko. Zawsze mozna uzyc dyskietki lub płyty od xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zamiast niego w opcjach odzyskiwania jest automat naprawiajacy wszystkoTa opcja odzyskiwania nie może tego naprawić. Sprawdzałem kilka razy. Zawsze mozna uzyc dyskietki lub płyty od xp.A czy fixmbr z płyty XP nie uszkodzi mi mbr visty? I nie będzie niczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 A niby czemu miałby uszkodic jak mbr jest takie samo we wszystkich wersjach windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 No dobra próbuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...