Skocz do zawartości
ashgan

High 17 czy low 19 monit?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec zastanawiam sie nad dobra 17 Nec 791SB lub FlatronF700P.I tam se mysle czy nie warto kupic np Samsunga 957P za 1050zeta, ktory mial dobre oceny w Enterze i Chipie.Przeczytalem duzo topic-ow z archiwum ale chcialbym jeszcze opinie uzytkownikow tych monitow.

THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja osobiscie bym wolal najlepsza 17 niz przecietna 19 z tych 17 co podales wybral bym neca ma podobne parametry co ten lg ale ma fajna funkcje super brights dajaca wysoka jasnosc np podczas ogladanie filmow a ten samsung to wsumie go nie znam znam model 955DF i on ma duzo gorsze paramtery odswiezania niz te 17 w 1280 ma 85 Hz a te siedemnatski 100Hz jest to co prawda 2 cale wiecej ale ogolnie i tak nigdy bym nie kupil monitorow samsunga , ten dynaflat to porazka :( pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

' w enterze i chipie' - nie mam zaufania do ich ocen.

zarówno LG nie darzę żadnym szacunkiem - jak dla mnie to noname z etykietką - raz wporzo a drugi raz egzemplarz do [gluteus maximus].

ps. moim zdaniem lepiej high 17' - niby mniejsza powierzchnia ale oczu nie wymienisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaheh... i przy odbiorze dokładnie sprawdź jak monitorek działa [wyświetlanie obrazu]! bo ja kupiłem iiyamę hm703ut z stsheloną geometrią i teraz muszę reklamować monitor Dołączona grafika heh... a jak chcesz kupić to właśnie tą iiyamę !!! monitorek odlotowy, tylko ja miałem pech i trafiłem na egzemplarz ze stsheloną geometrią :[ beee... więc iiyama hm703ut vision master pro 413 polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...