ashgan Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Wiec zastanawiam sie nad dobra 17 Nec 791SB lub FlatronF700P.I tam se mysle czy nie warto kupic np Samsunga 957P za 1050zeta, ktory mial dobre oceny w Enterze i Chipie.Przeczytalem duzo topic-ow z archiwum ale chcialbym jeszcze opinie uzytkownikow tych monitow. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 wydaje mi sie ze NEC bedzie najlepszy :) chociaz samsung tez moze byc dobry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja osobiscie bym wolal najlepsza 17 niz przecietna 19 z tych 17 co podales wybral bym neca ma podobne parametry co ten lg ale ma fajna funkcje super brights dajaca wysoka jasnosc np podczas ogladanie filmow a ten samsung to wsumie go nie znam znam model 955DF i on ma duzo gorsze paramtery odswiezania niz te 17 w 1280 ma 85 Hz a te siedemnatski 100Hz jest to co prawda 2 cale wiecej ale ogolnie i tak nigdy bym nie kupil monitorow samsunga , ten dynaflat to porazka :( pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ' w enterze i chipie' - nie mam zaufania do ich ocen. zarówno LG nie darzę żadnym szacunkiem - jak dla mnie to noname z etykietką - raz wporzo a drugi raz egzemplarz do [gluteus maximus]. ps. moim zdaniem lepiej high 17' - niby mniejsza powierzchnia ale oczu nie wymienisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 high 17" only Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ale NEC czy ten Flatron F700P?Niby FLatron jest plasciutki a NEC troche walcowaty.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 to kup sobie neca na trinitronie (czy tam diamondtronie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 heh... i przy odbiorze dokładnie sprawdź jak monitorek działa [wyświetlanie obrazu]! bo ja kupiłem iiyamę hm703ut z stsheloną geometrią i teraz muszę reklamować monitor heh... a jak chcesz kupić to właśnie tą iiyamę !!! monitorek odlotowy, tylko ja miałem pech i trafiłem na egzemplarz ze stsheloną geometrią :[ beee... więc iiyama hm703ut vision master pro 413 polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja bym bral jednak 19 samsunga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...