David523 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Cze :-P Wie ktoś, czy może taki wynalazek jak przejściówka z USB na LPT daje się obsłużyć jak zwykły LPT? Chodzi mi o to czy taki program jak np. JaLCD poprawnie wyśle dane? Np. obsłużenie portu LPT wbudowanego standardowo w Delphi jest proste, a jak jest z taką przejściówką? Pytam bo przydałby mi się jeszcze jeden port lpt a niechce wyrzucać kasy w błoto jakby nie działało. PS. jak zły dział to proszę o przeniesienie :D THX B-) Edytowane 12 Czerwca 2007 przez D@vid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Nie, nie obsłużysz z poziomu Delphi. Jesli to lap to jeszcze na PCMCIA da radę ale nie na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Podlacze sie do tematu, mianowicie mam program DartFish, ktory ma zabezpieczenie sprzetowe w postaci kosktki na LPT, ktora musi byc podlaczana za kazdym razem jak uruchamiamy program. Czy moge uzyc przejsciowki LPT->USB? Czy takie cos ma prawo dzialac na kostce z zabezpieczniem? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 A czemu nie kupicie LPT na PCI w takim razie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 nie pomyślałem :-P tylko że aktualnie nie mam wolnych slotów -2 zasłonięte przez chłodzenie grafiki, reszta przez inne karty... Na allegro znalazłem fajną kartę, bo ma lpt + 2 com B-) 32zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 A do laptopa pci nie pasuje. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 http://allegro.pl/item201925674_pcmcia_por..._gwar_fvat.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zapomnialem napisac ze lapek jest goly i ma tylko usb i chyba jakis com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...