przemn2 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Kumpel ma 2000zł i chce złożyć komputer do grania bez monitora.Potrzebuje wszystko włącznie z obudową i zasilaczem.Przejrzałem trochę forum były propozycje w innych tematach do tej kwoty.Ale wszystko szybko się zmienia i może będzie coś ciekawszego do tej kwoty.Komputer chyba raczej nie będzie podkręcany.Może być Allegro lub Komputronik (do Komputronika ma blisko). :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Czego oczekuje Twój kumpel od obudowy? Musi to być coś porządnego za około 200zł, czy mustang z allegro za 49 go zadowoli? ;-) KLIK Do obudowy dopasujemy jaknajlepszą resztę, tak żeby zmieścić się w 2000. Można ewentualnie trochę przekroczyć tą kwotę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 ogolnie rzecz biorac powinien myslec o amd. na przyklad taki zestawik: abit kn9 / dfi ultra athlon x2 3600+ brisbane 2x1gb ocz special ops 800mhz/cl5 galaxy gf 7900gs 1.4ns cooler master wd3200aaaks zasilacz: cos od be quiet! obudowa: moze lian li pc7 se-II? nagrywarka: dzisiaj kupilem asusa 1814blt na SATA i jestem bardzo zadowolony, ale celowalbym raczej w pioneera 212. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Lian li odpada. Za drogie jest. Trzeba by oszczędzać na podzespołach, żeby komputer miał trochę ładniejsze opakowanie. Moim zdaniem lepszym pomysłem jest zestaw z Intelem za 1500zł (przemn2 kliknij na "ZESTAWY" w mojej sygnaturce.) dozbrojonym w GF7900GS. Ewentualnie włożyłbym tam Abita AB9, bo evga po 1. niedostępna. Po 2. z jakością różnie bywa- tak jak przypuszczałem, z resztą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kolega do obudowy nie nie oczekuje zbyt wiele.Nie ma dużych wymagań jeżeli chodzi o wygląd.Bardziej zależy mu na jak najlepszych "wnętrznościach" w tej kwocie. Sysak zestawy przeglądałem zanim zadałem pytanie.Bardzo ciekawe zestawienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Kolega do obudowy nie nie oczekuje zbyt wiele.Nie ma dużych wymagań jeżeli chodzi o wygląd.Bardziej zależy mu na jak najlepszych "wnętrznościach" w tej kwocie. Sysak zestawy przeglądałem zanim zadałem pytanie.Bardzo ciekawe zestawienia :D Jesli czytałeś to czemu nie złożyłeś sam?? Jw. X2 Brisbane KN9 i 7900GS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...