gras Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam Poszukuje najlepszych sterowników do karty 8800gtx pod gre call of duty 1 , ktora powstala na silniku q3 (czyli jest dość stara) Przyczyna moich poszukiwań jest to iż na moich sterownikach w cod mam skoki fps z 333 na 270 przy ustawieniu ograniczenia np do 125 skacze do 92 (normalnie tak niepowinno byc poniewaz znajomy ma stale 333 na gorszej karcie (prockekram glowna te same ) Prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Taka karta nie powinna miec zadnych klopotow z silnikiem Q3 - nawet po wlaczeniu upiekszaczy AA i Aniso... Zainstaluj najnowsze, ewentualnie najnowsze oficjalne i powinno byc OK - nie ma takiego czegos jak "najlepsze stery" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja gram na swoim sprzęcie w Q3, rozdziałka 1680x1050, wszystko max, AAx8, Anizox16, blokada na 125, timedemo ponad 200 jest dziwne, bo nvidia ma większą wydajność w openglu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gras Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Chodzi mi poprostu o takie ktore najlepiej odpowiadaly by do gry z silnikeim q3 chyba do dx8.1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jak już, to OpenGL... Jak Q3 wyszedł, do był najwyżej DX7. Zainstaluj kilka wersji sterów - może coś da. Ewentualnie pobaw się konfigami w Quake'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Z Call of Duty byly problemy z pierwszymi sterami pod G80. Osobiscie mialem jazdy typu 4fps przy 1280x1024 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gras Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 a cos do OpenGL ? ... słyszałem ze opengl wykorzystóje przewaznie procesor i grafika niema wielkiego znaczenia... ? czy macie jakis pomysl moze aktualizacja opengl albo cos w tym stylu (moze pisze brednie bo nieznam sie na OpenGL) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Po co teoretyzowac i pytac ktore najlepsze :?: Zainstaluj najnowsze stery i mysle, ze bedziesz w 100% zadowolony... a jak nie, to wtedy zacznij kombinowac z innymi sterami a sensowniej z podkrecaniem karty :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...