noso Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Witam po czym poznac dysk maxtora czy jest to wersja z 2mb czy z 8mb cachem ( chodzi o 80 Gb dysk DiamondMax Plus 9) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 O ile się nie myle to w podczas wykrywania dysku w Biosie pisze czy ma 2 czy 8 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 SiSift sandra wskaze na pewno ile kaszu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 po cenie ;-) 8Mb cache kosztuje drożej ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 DLA ZAINTERESOWANYCH wersja 2mb to 6Y080L0 a 8 Mb 6Y080P0 Pytalem sie po to ze zyjemy w tak pieknym kraju ze w niektorych sklepach robia "waly" i sprzedaja ludziom dysk z 2mb cachem a pieprza ze to 8 mb - CALA POLSKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 DLA ZAINTERESOWANYCH wersja 2mb to 6Y080L0 a 8 Mb 6Y080P0 Pytalem sie po to ze zyjemy w tak pieknym kraju ze w niektorych sklepach robia "waly" i sprzedaja ludziom dysk z 2mb cachem a pieprza ze to 8 mb - CALA POLSKA No zadna nowosc. A swoja droga dlaczego uparles sie na Maxtora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 [...] No zadna nowosc. A swoja droga dlaczego uparles sie na Maxtora? pewnie dlatego, ze to ostatnio zrobily sie calkiem przyzwoite dyski ;) ale ja i tak wole Barracudy :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 jest taki fajny programik aida pokaze ci wszystkie parametry dysku, a co do sprzedazy dyskow 2mb jako 8mb keszu... to chyba oferta dla totalnych idiotow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 DLA ZAINTERESOWANYCH wersja 2mb to 6Y080L0 a 8 Mb 6Y080P0 Pytalem sie po to ze zyjemy w tak pieknym kraju ze w niektorych sklepach robia "waly" i sprzedaja ludziom dysk z 2mb cachem a pieprza ze to 8 mb - CALA POLSKA No zadna nowosc. A swoja droga dlaczego uparles sie na Maxtora? Mam maxtora juz jednego na ata 133 i baracude jedna teraz kupilem sobie tego maxtora takze na ata 133 mam plyte na ata 133 i woogle te dyski sa zajebiste malo awaryjne i b.szybkie no niestety nie sa tak bezglosne jak Baracudy ale cos za cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 i maja jedna wade - zapychaja magistrale PCI przez ATA133 :PPP no nie wiem na mobo Gigabyte 7VAX chodzi cokolwiek dziwnie Maxtor 7200 rpm 30GB - raz system chodzi swobodnie a innym razem jest przymulony i podejrzewam ze to wina dysku :-/ a tak btw to od 2 lat jestem wierny dyskom Seagate Barracuda i dobrze na tym wychodze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 przeczytaj sobie na dysku, te z 8mb cachu mają końcówke symbolu OPO a te zwykłe OLO NP:6Y080OPO -8MB /6Y080OLO-2MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...