Dijkstra Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Spider, jak unlockniesz wyższe mnożniki, to daj znać, bo fortunnie dla Ciebie mamy wciąż tą samą płytkę i proca 0.18, też jestem zainteresowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Proca puscilem na 144*12,5!!! na napieciu 1,69 V Probowalem 150, ale nie wstal :( Najwiecej poszedl 146*12,5 PS To jak z tymi mnoznikami powyzej 12,5??? Bo nie chce mi sie szukac co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Proca puscilem na 144*12,5!!! na napieciu 1,69 V Probowalem 150, ale nie wstal :( Najwiecej poszedl 146*12,5 PS To jak z tymi mnoznikami powyzej 12,5??? Bo nie chce mi sie szukac co i jak. Ty masz 0.13, dla Ciebie tez sie znajdzie sposob http://www.ocinside.de/html/workshop/socke...d_painting.html Just look for that :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 WC narazie idzie do szafy - chyba, ze ktos chce kupic komplet ;) Na razie mam dosc WC :( SpiderMAN Lolku nie poddawaj sie ... też jak każdy miałem zwarcia ze sprzetem, spaliłem łącznie chyba wszystkie części ale nigdy sie nie poddałem. Złóż swoje WC i pucuj się tu na forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 WC narazie idzie do szafy - chyba, ze ktos chce kupic komplet ;) Na razie mam dosc WC :( SpiderMAN Lolku nie poddawaj sie ... też jak każdy miałem zwarcia ze sprzetem, spaliłem łącznie chyba wszystkie części ale nigdy sie nie poddałem. Złóż swoje WC i pucuj się tu na forum :D heh mi wodospad poszedl na mojego GF'a (myslalem ze sie posram ) , najpierw wogole nie wstawal , wzialem z lazienki 2 suszarki i zaczalem go suszyc , tak sie wkrecilem w suszenie ze przytopilem mocowanie od radiatora (plastykowe i sie zintegrowalo z laminatem) , po godzinie suszenia zamontowalem karte i sie zaczela krzaczyc niesamowicie , wyciagnalem przedmuchalem i karta elegancko smiga :D i sie wcale nie zrazilem do WC , tylko jeszcze bardziej mi sie to spodobalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 WC narazie idzie do szafy - chyba, ze ktos chce kupic komplet ;) Na razie mam dosc WC :( SpiderMAN Lolku nie poddawaj sie ... też jak każdy miałem zwarcia ze sprzetem, spaliłem łącznie chyba wszystkie części ale nigdy sie nie poddałem. Złóż swoje WC i pucuj się tu na forum :D To byl poryw chwili. Sam zrobie bloki. Pompka juz jest wiec spoko. Na MoDeD-KOMPz byl news w ktorym gostek mial WC w obudowie z plexi sluzacej jako podstawa pod obudowe, ten pomysl mi sie najbardziej podoba i nagrzewnica cala wlezie :) Zrobie sobie takie cos, ale latem, teraz musze zajac sie zona, bo sie obrazi na mnie, ze nic tylko woda i woda, a zony poglaskac, przytulic to nie laska :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Nie dociśnieta grafika, pamieci, kurz ??????????????? Może odepnij wszystko z PCI tasmy od HDD i spróbuj.kurzu brak - plyta byla wyjeta z mobo i przedmuchana powietrzem sprezonym Grafa docisnieta - piszczaloby, gdyby bylo inaczej - a tu zero piskow... Dawajcie dalej inne opcje... A jesteś pewien że nie poszło przebicie z pompki do układu? Vip podajrze tak miał i mu wtedy pomimo braku uszkodzenia fizyczneo prc padł (albo nawet 2 jak się nie mylę). No albo może przesadziłeś z tym dokręcaniem bloku? przecież cs może być minimalnie cieńszy od jądra i po prostu zgniotłeś jądro :? Chlopie Ty to masz dobra pamiec.Przez takie przebicie poszedl do piachu TB 1.33 AYHJA ktory ladnie sie krecil na 1.6Ghz A jak :wink: :wink: :wink: Pamięta sieto i owo... :P A jeszcze mogę dodać że ten wc to był chyba twojego kumpla nie twój, tylko on się uparł by go sprawdzić nie :?: NO i niestety nie wyreklamowałeś tego procka... :( A jak się chce dużo wiedzieć to się trzeba szybko uczyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...