kofam_cie Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Co mam zrobić żeby mi się szybciej ściągało.? Proszę o odpowiedź... .Z góry dziękuje. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofam_cie Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Panowie..... oczywiście i Panie. Problem rozwiązany. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Panowie..... oczywiście i Panie. Problem rozwiązany. :D a co było ?? ja mam 2MB w multimedii i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 W niektórych rejonach obiło mi się że multimedia walczy z p2p <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofam_cie Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 U nas ten net dopiero wchodzi i dopiero w piątkek w pełni aktywują mi net :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...