Misza Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam taki mały dylemacik. Musiałem płytę oddać do serwisu więc zdjąłem Freezera :) Jak będę składał to wypadało by czymś pomazać procek. Do dyspozycji mam słynnego Titana TTG-S104 i coś co wygląda jak pasta silikonowa. Jest biała, na opakowaniu są napisy Stars ST-350, była dołączona do coolera Revolteca na VGA. Szczerze mówiąc nie jestem takim maniakiem, żeby kupować tubkę 1,5g za 40zł. Sprzęt nie będzie ekstremalnie kręcony, myślę, że tak do 4GHz go pociągnę ;) Co będzie mniejszym złem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ceramique. Stosunek cena/jakosc - prawie idealnie. Na procka poleci moze z 1/20 tubki. [ot] Zmniejsz ilosc linii w sygnaturce do 10 albo pozegnasz sie z calym podpisem i przywitasz z ostrzezeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ceramique. Stosunek cena/jakosc - prawie idealnie. Na procka poleci moze z 1/20 tubki. To ja wiem, ale nie chcę wydawać kasy, chcę wykorzystać to co mam. Nie chodzi o ilość wykorzystaną do smarowania, na tyle rzadko gmeram przy coolerach, że nie ma to żadnego znaczenia. Zmniejsz ilosc linii w sygnaturce do 10 albo pozegnasz sie z calym podpisem i przywitasz z ostrzezeniem. Załatwione!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 To ja wiem, ale nie chcę wydawać kasy, chcę wykorzystać to co mam. Nie chodzi o ilość wykorzystaną do smarowania, na tyle rzadko gmeram przy coolerach, że nie ma to żadnego znaczenia.Ale Arctic Ceramique kosztuje nicałe 10zł, to nie jest kasa przez duże K. A co do Twoich mazideł, to jak je dobrze nałożysz to nie będzie tragedii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ale Arctic Ceramique kosztuje nicałe 10zł, to nie jest kasa przez duże K. A co do Twoich mazideł, to jak je dobrze nałożysz to nie będzie tragedii. A ja myślałem, że na przyzwoitą pastę to trzeba z 30-40zł wydać ;) Jak to ma mnie 10zł kosztowac to może faktycznie lepiej zainwestowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 40pln... ZALMAN ZM-STG1 kosztuje ~30, Coollaboratory 35PLN, ARCTIC SILVER 5 12g - 45PLN. Pierwsze 2 oczywiscie bija na glowe wydajnosciowo Ceramique ale sposob nakladania i pozniejsze czyszczenie jest nie lada wyczynem. AS5 - nieznacznie lepsza od AC lecz 12g tubka to jakies 100 smarowan malych rdzeni. W stosunku do silikonu Revolteca mozna spodziewac sie zysku 6*C w stresie na procku. Moze i wiecej ale nie popadajmy w samozachwyt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Sorry, co jest trudnego w nakladaniu Zalmana vel lakier do paznokci? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie kazdy jest mistrzem manicure ;]]]]]]]]]]]]] I bardziej mialem na mysli de-mon-taz wierzchniej warstwy proc a i coolera z zalmana i coolabory [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie kazdy jest mistrzem manicure ;]]]]]]]]]]]]] Z tym nie będzie problemu, zaopatruję gabinety kosmetyczne i salony fryzjerskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 To im zanieś kompa i poproś żeby Ci nałożyły cienką warstwę ;) A ja jednak btm polecił ceramique, w zupełności wystarczy, za 8,90 stosunek cena/jakość idealny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 A ja jednak btm polecił ceramique, w zupełności wystarczy, za 8,90 stosunek cena/jakość idealny.Nie da sie ukryc. Dodatkowo, ma ta zalete, ze nawet jak cos sie zapacia, to stresu nie ma, bo Ceramique jest izolatorem elektrycznym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...