Shenlong Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Komp do modernizacji: Sempron 2800+ K8N Neo 3 3x 512 DDR Kingston GF 7300GT Na ten cel jest 900zł [ równo ! ] Co z tym fantem zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Sprzedajesz wszystko i bierzesz zestaw od sysaka za 1,5k lub 2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tak jak pisze YogiCK - to najlepsze wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 a może powiesz mi, co wnosisz takim postem do tematu :| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 a może powiesz mi, co wnosisz takim postem do tematu :| ? A kim ty jesteś, zeby tak pisać? :blink: Sam sie zastanów chłopcze co klepiesz na tej klawiaturze... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 a czy się liczy kim jestem :| ?? trochę mi tu zapachniało postojebstwem, że tak brzydko powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Koniec tej dyskusji. To nie jest temat o postojebstwie tylko o zestawie shelonga. Każdy post nie na temat będzie odpowiednio ukarany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...