storm Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Witam :) Mam problem z owymi pamieciami sprzet jak w podpisie generalnie objawy sa takie jakby plyta byla niekompatybilna z nimi mialem cos takiego na MSI platinium powerx z geilami raz dzaialaly raz nie na innej plycie zero problemow z nimi ,wracajac do tematu po wyłaczeniu kompa przyciskiem komp juz nie wstaje tzn wylanczanie zasilani i tym podobne nic nie daja pomaga wyciagniecie kosci i wlozenie spowrotem od dzis zeby odpalic kompa na crucialach musze wyciagnac pamieci odpalic kompa na geilach wylaczyc wlozyc cruciale i smiga na roznych taktach 1050 4-4-4-8 1250 5-5-5-12 i nic sie nie dzieje do momentu wylaczenia kompa pozniej jazdy sie powtarzaja u kumpla tez na 5pbdlx wogole nie chcialy wstac po kilku podejsciach wstaly i smigaly bez problemu hmm sam juz nie wiem jak wysle na gware to sie pewnie okaze ze ok co robic ?????? nie mam innej plyty zeby sprawdzic pozdrawiam storm :) Edytowane 25 Czerwca 2007 przez storm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 kości zostały potraktowane kiedyś wysokimi voltami. Ewentualnie słabe sztuki - padają i niedługo będą nadawać się na RMA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam :) Mam problem z owymi pamieciami sprzet jak w podpisie generalnie objawy sa takie jakby plyta byla niekompatybilna z nimi mialem cos takiego na MSI platinium powerx z geilami raz dzaialaly raz nie na innej plycie zero problemow z nimi ,wracajac do tematu po wyłaczeniu kompa przyciskiem komp juz nie wstaje tzn wylanczanie zasilani i tym podobne nic nie daja pomaga wyciagniecie kosci i wlozenie spowrotem od dzis zeby odpalic kompa na crucialach musze wyciagnac pamieci odpalic kompa na geilach wylaczyc wlozyc cruciale i smiga na roznych taktach 1050 4-4-4-8 1250 5-5-5-12 i nic sie nie dzieje do momentu wylaczenia kompa pozniej jazdy sie powtarzaja u kumpla tez na 5pbdlx wogole nie chcialy wstac po kilku podejsciach wstaly i smigaly bez problemu hmm sam juz nie wiem jak wysle na gware to sie pewnie okaze ze ok co robic ?????? nie mam innej plyty zeby sprawdzic pozdrawiam storm :) miałem to samo - gwara uznana ps. odpalaj na jednej potem druga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Xtreme Addict--> memki dostaly najwiecej 2,4v z nawiewem i nie bylo problemow wiem ze D9 to najbardziej wadliwe kosci ale zeby takie szopy byly to masakra Marcin255A--> dokumentowales jakos objawy czy poprostu poprosiles o rma podales dane i numery kosci i wsio ????? a to z odpalaniem na jednej juz nie dziala ale dzialalo :) pozdrawiam :) Edytowane 25 Czerwca 2007 przez storm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 hm czy ktos moze powiedziec ile sie czeka na odpowiedz od serwisu cruciala ja juz czekam dwa dni od momentu kiedy dostalem meila zeby przesłac dane i numery kosci i od tamtego czasu cisza hmmmmmm wyslalem im dzis kolejnego maila i nic zero odpowiedzi :( qrde pozdrawiam storm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Spoko to u nich normalne straszny balagan maja. Ja dzisiaj dostalem odp na maila wyslanego w sobote :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Spoko to u nich normalne straszny balagan maja. Ja dzisiaj dostalem odp na maila wyslanego w sobote :blink: . eh skoro tak mowisz to trzeba czekac i uzbroic sie w cierpliwosc chociaz na pierwszego maila dostalem odpowiedz w zaledwie 2h :) a tak btw tez padły ci pamieci ???????? pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Padly mi 10th AE. Chodzily 24/7 na 2.25 ...Weird :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 umnei chodza na 2.25 24/7 i jest git i natej samej plycie chyba padaja :) ciekawi mnie ile bedzie trwala cala ta akcja z wymiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 no u mnie smigaly na codzien na 2,3v 1200 5-5-5-12 :D sam jestem ciekaw jak to długo potrwa :P jak narazie echo :( pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 AE wszystkim na p5b padly? widze ze wyzej maja ludzie tez inne asusy, wiec to chyba bardziej asus niz p5b :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie wiem ale to chyba wina za wysokich taktów. OC 100% to troche przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) @Storm Wróć do biosu 1004 powinno hulać jak ta lala sam widziałeś jak u mnie śmigały bez żadnego problemu Ps. posprawdzaj napięcia miernikiem może różnica napięć jest u mnie i u ciebie :unsure: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 hm to nie kwestia biosu na am2 tez nie odpalaja tak wiec pamieci ewidentnie do reklamacji :( byle by tylko panowie z cruciala sie streszcali z rma :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie wiem co o tym myśleć ale moje AE są chyba pierwszymi w PL i jakoś się trzymają (odpukać w niemalowane) choć asus P5B dlx trochę je nadszarpnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 U mnie akcja wymiany trwala tydzien (7 dni od wyslania uszkodzonych kosci). BAAAAARDZO sobie chwale postepowanie Cruciala! Informuja o wszystkim - ze paczka od nas doszla do nich, ze wymieniaja mi na nowe, ze paczke wyslali podajac od razu numer przesylki. Chcialbym, aby w polskich firmach byla obsluga klienta na TAKIM poziomie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Chcialem Was zapytac jak wyslaliscie do nich paczke? Ja wylalem poczta piorytet i juz 9 dni i nie doszla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Martini --> wszystko spoko na pierwszego maila jak juz pisalem dostalem odpowiedz w zaledwie 2 h a teraz na rma czekam juz 4dni:( DeMeQ--> qrde na jaki adres mailowy wysylales dane i reszte [ciach!]low ????? crucialeusupport@micron.com pozdr:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Na ten co podales. W sumie do nich nie mam zastrzeżen. Podaj im dane i dostaniesz RMA. jednak to juz ostatni raz kiedy wyslalem wazna paczke poczta polska. Ehh :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 tylko ze o to chodzi ze juz dwa razy wyslalem maila z danymi no i od 4 dni cisza hmmm uzbroje se w cierpliwosc jeszcce dzis :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Storm A probowales chociasz wgrac ten bios i czy patrzyles z napieciami jakie maz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 ehhhh tu nie chodzi juz o pamieci bo to juz kwestia zamknieta sa uszkodzone i tyle laeca na gware tu chodzi o RMA ktore jest niezbedne do wyslania :P a ktorego nie ma jak narazie :( pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 u mnie calosc tez trwala tydzien od wysylki. pamieci wyslalem poleconym priorytetem z podana wartoscia. padly AE pracujae na def taktach z def V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Niemiec Wysłałem dokaladnie tak jak ty juz 10 dzien czekam i paczka nie dotarła. Chyba mam pecha. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 DeMeQ --> chyba oboje mamy pecha bo mi to nawet rma nie chca wystawic :( Niemiec --> czym wysylales poczta czy spedycja ??????? pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 poczta polska - priorytetowy list polecony z podana wartoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dostałem RMA. Gdyby nie kretyni z poczty juz mialbym moje pamieci i pykalbym w gry a tak wakacje uciekaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Co te Ballistix'y tak padają ąz boje się w nie zainwestować :/ a Wy to bezpośrednio do USA wysyłacie ??? Ile wtedy wynosi wysyłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ballistixy padaja tak samo jak inne na D9gmh bo sa na tych samych kosciach. wyslalem do UK przesylka piorytet z podana wartoscia 70 zl okolo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 mnie kosztowalo niecale 40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...