alien.ni Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A ceny tanich procków też spadną 22 lipca? Mi się wydawało, że tylko extreme'y i quady mają stanieć. Bo nie wiem, czy czekać czy nie :/. I NVidia miała opuścić ceny 8800GTS. Wie ktoś po ile będą mniej więcej? Tego nie wie nikt :) Wydaje mi sie ze jezeli intel obnizy ceny procesorow to wszystkich a nie tylko niektorych :) Jednych pewnie wiecej inny troche mniej ale jakby to wygladalo... Teraz E4300 za 399 zł E6320 za 590 zł a pozniej E4300 za 250 a E6320 za 590 ?? To chyba byloby bez sensu kompletnie... Takie moje zdanie :D a GF jak powyzej 800 to i tak niewiele zmienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mam do was pytanie: Czy do gier i O/C lepszy będzie E2160, czy E4300.Wejdz w temat o 8600 i kuknij na koniec , dalem frapsa z Carbona na max bez AA na 2140. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!xelek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 A ja nie wieszałbym psów na płytach Abita. Miałem kilka sztuk. Porządne mobaski. Nie mogę tego powiedzieć np. o Gigabyte (złe doświadczenia) i ASUS (mam obecnie, piszczące cewki, brak nowego biosu od pół roku, żenującej jakości dźwięk, podobno HD Audio - piski, trzaski i bulgoty, potężny vdroop, nie ze wszystkimi pamięciami się lubi, przełączanie pcie na x1) Teraz myślę o Abicie IP35. Czekam na jakieś testy. Jeśli nie zjadą tej płyty masakrycznie to za miesiąc wymiana ASUS -> Abit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Teraz myślę o Abicie IP35. Czekam na jakieś testy. Jeśli nie zjadą tej płyty masakrycznie to za miesiąc wymiana ASUS -> Abit.Temat jest na Pure :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...