adkomp Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Co wybrać Toshiba Satellite A100-036 czy Acer TravelMate 4233WLMix Który sprzęt jest lepszy według Was? Toshiba Acer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 o czym jest ten dział ?? http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=60 idź tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Przeniesione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Co wybrać Toshiba Satellite A100-036 czy Acer TravelMate 4233WLMix Który sprzęt jest lepszy według Was? Toshiba Acer A co byś wolał: Daewoo Tico czy Forda Focusa ? Bierz Toshibe :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) A co byś wolał: Daewoo Tico czy Forda Focusa ? Bierz Toshibe :razz: Co to wogóle za odpowiedź? Może byś to rozwinął? adkomp: Do czego będzie służył komputer? Ja jestem posiadaczem Tośki tylko, że modelu A-100 (ale Core Solo 1.83Mhz) Jest duża różnica moim zdaniem między tymi laptopami. Najważniejsze różnice: Toshiba / Acer wielkość pamięci RAM 1 024 MB / 512 MB karta grafiki Intel 945GM (zintegrowana!)/ nVidia GeForce Go 7300 procesora Core Duo T2300 (1.66 GHz) / Core Duo T5500 (1.66 GHz) Edytowane 29 Czerwca 2007 przez CosmiChild Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Co to wogóle za odpowiedź? Może byś to rozwinął? adkomp: Do czego będzie służył komputer? Ja jestem posiadaczem Tośki tylko, że modelu A-100 (ale Core Solo 1.83Mhz) Jest duża różnica moim zdaniem między tymi laptopami. Najważniejsze różnice: Toshiba / Acer wielkość pamięci RAM 1 024 MB / 512 MB karta grafiki Intel 945GM (zintegrowana!)/ nVidia GeForce Go 7300 procesora Core Duo T2300 (1.66 GHz) / Core Duo T5500 (1.66 GHz) Nie ma co rozwijać, każdy wie, że Acer jaki by nie był to model to szmelc i loteria czy się zepsuje tydzień, miesiąc, czy rok po zakupie. Omijaj tą firmę z daleka. Pytasz się co to za odpowiedź, poczytaj posty na forum o Acerze, a szczególnie o jego fantastycznym serwisie. Ja za darmo bym nie chciał bo szkoda nerwów. Dla mnie Toshiba jest nie do pobicia przy Acerze. Zapewne odezwą się zwolennicy sprawnych Acerów, że są one w porządku itd, ale statystyki mówią same za siebie... To takie moje skromne zdanie. Edytowane 29 Czerwca 2007 przez asdfman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...