marconii2002 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mój procesor to Athlon XP 2600+ Bo ostatnio mam problem z zawieszaniem komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 O jakies 40*C za duzo dla bezczynnosci i 30 dla powaznego obciazenia. Wlacz go po jakiejs godzinie spoczynku i odrazu wskakuj w BIOS czy rosnie gwaltownie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 dotknij radiatora to sie dowiesz czy ten odczyt jest wiarygodny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 szpachla2 Szkoda ze nie pomyslales o wykruszeniu pasty/tasmy przez co na rdzeniu jest 80* a radiatorek z wentylatorkiem ma ~40... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez89 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Masz w budzie jakieś dodatkowe wentylatorki ? Bo widzę że mobo też ładnie sie piecze, jeśli nie masz w budzie nic dodatkowego to polecam jakiś wentyl na tył budy. I powiedz na jakim coolerku pracuje procek, i ile ma pasta którą jest posmarowany. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marconii2002 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Cooller to Pentagram QVC-100 AlCu, nie pamiętam ile ma pasta. Niedawno czyściłem go z kurzu bo temperatura procesora wynosiła 90 stopni po czyszczeni spadła do 70. Co do zawiesznia to 100% zawieszenie mam gdy prubuje ściągnać rawy anime z kanału SaiyaMan na ircu, nie mogę sciągnąć 10 mb bo się komputer zawiesza, Testowałem klienty mirc, chatzilla, xchat zmieniałem partycje do zapisu pliku ale nic to nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moze wystarczy zwykle odkurzenie? Tylko zatrzymaj palcem wentylator przy tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Polecalbym rozlozenie calego pieca na czynniki pierwsze odkurzenie i przyjzenie sie wszystkim elementom. No i podaj sepecyfikacje zasilki przy okazji bo moze sie okazac ze leci cholernie wysokie napiecie na jednej linii, druga zanizona i puchna kondensatory... [ot] lukasrz Rdzen... Opteron? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 yhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marconii2002 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Zasilacz to mam standardowy w tej obudowie http://www.chieftec.pl/index.php?content=2&case=133 w zeszłym roku kupiona Edytowane 27 Czerwca 2007 przez marconii2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...