Jarmusch Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam. Mój kłopot polega na instalacji XP-ka na dysk sata. Wkładam płytkę z Windą, instaluje sie do momentu, gdy na ekranie jest informacja, że do końca pozostało mniej niż minuta. Po tym komp sie restartuje (zawsze w tym miejscu) i przy ładowaniu systemu pojawia sie jakiś staro-kiercewny dokument na niebieskim tle zatytułowany "unmountable boot volume". I nie mam na to lekarstwa. Już drugi dzień się męczę. Dodam, że instaluje na Barracudzie 320gb sata 2. Jednak słuchając porad niektórych osób ustawiłem zworką na dysku sata1. Mam w kompie drugi identyczny dysk z windows-em do pracy i tamten odpala się bez zastrzeżeń lecz ten dysk tez sprawdziłem i jest w 100% sprawny. Nie ukrywam, że skończyły mi sie już pomysły i dlatego pomyślałem o forum. Może ktoś z was spotkał się z podobnym problemem i zechce się nim podzielić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dyskietka ze sterownikami? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarmusch Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dyskietka ze sterownikami? ;) Też bym chciał, by to było takie proste ;) Dyskietka oczywiscie jest. Klopot zaczyna sie 15 sek przed koncem instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...