Skocz do zawartości
Ralfo

Ddr Do 230zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Kompik jak w podpisie, 512 kingstona wylatuje, to last rzecz którą chce kupić do tego zestawu więc wolałbym kupić dobrze, myślałem nad czymś takim ale CL3:S

Będę wdzięczny za rady (po za tymi żebym sellnoł wszystko i kupił nowe all) ^^

A i allegro odpada.

Edytowane przez Ralfo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jak najtańsze. Nie opłaca się teraz kupować DDR1. Najlepiej byś zrobił tak jak nie chcesz zrobić ;) sprzedając to co masz i dokładając to co chcesz wydać na RAM mógłbyś kupić zestaw na AM2. I zrób tak póki to co masz jest coś warte jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz to się tak łatwo mówi, ale jak to wszystko zsumujesz to wymiana wszystkiego również wiąże się np z wymianą systemu jeśli masz OEM bo zmieniasz płytę, do tego dochodzą inne problemy. Ja sam też nie dawno się zastanawiałem i zdecydowałem kupić 512 ramu i poczekać z rok, mimo że już mógłbym kupić coś nowego, ale czas jest taka potrzeba, żeby tylko dokupić ram.

Moim zdaniem cena jest dobra, w komputroniku to jedna z najtańszych ofert nie licząć corsara, a tak przy okazji za ile chcesz opchnąć 512 i jakie ma CL? 2,5 czy 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że nie musi być komputronik, podawałem tylko jako przykład, anyway, do mnie idą te patrioty, mam nadzieje ze będą się sensownie kręcić :P (jakbym miał 3 sloty na pamięć na mobo też bym wziął pewnie 2x512)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi