Ralfo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Kompik jak w podpisie, 512 kingstona wylatuje, to last rzecz którą chce kupić do tego zestawu więc wolałbym kupić dobrze, myślałem nad czymś takim ale CL3:S Będę wdzięczny za rady (po za tymi żebym sellnoł wszystko i kupił nowe all) ^^ A i allegro odpada. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Ralfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kup jak najtańsze. Nie opłaca się teraz kupować DDR1. Najlepiej byś zrobił tak jak nie chcesz zrobić ;) sprzedając to co masz i dokładając to co chcesz wydać na RAM mógłbyś kupić zestaw na AM2. I zrób tak póki to co masz jest coś warte jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wiesz to się tak łatwo mówi, ale jak to wszystko zsumujesz to wymiana wszystkiego również wiąże się np z wymianą systemu jeśli masz OEM bo zmieniasz płytę, do tego dochodzą inne problemy. Ja sam też nie dawno się zastanawiałem i zdecydowałem kupić 512 ramu i poczekać z rok, mimo że już mógłbym kupić coś nowego, ale czas jest taka potrzeba, żeby tylko dokupić ram. Moim zdaniem cena jest dobra, w komputroniku to jedna z najtańszych ofert nie licząć corsara, a tak przy okazji za ile chcesz opchnąć 512 i jakie ma CL? 2,5 czy 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A tak na marginesie to kup ten nowy ram jak najszybciej, póki jeszcze nie zdrożał tak bardzo :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Ok, to co najlepiej To co w first poście to albo to Co będzie najwydajniejsze? Co prawda wolałbym w jednej kości ale all CL3 ;S PS: 512 już poszło :) Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Ralfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie wiem czy jest sens dopłacać za to 2x512, ja bym wziął albo geila 1024 tego z pierwszego postu, albo ekonomicznie corsarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Masakra, tych GeIL nigdzie nie można dostać chyba kupie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Spiesz się, bo chyba mają towar na wyczerpaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 A musi byc z komputronika koniecznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Właśnie kupiłem w Komputroniku nowe ramki (sig) za 201zł za Cl2.5 i jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Oczywiście że nie musi być komputronik, podawałem tylko jako przykład, anyway, do mnie idą te patrioty, mam nadzieje ze będą się sensownie kręcić :P (jakbym miał 3 sloty na pamięć na mobo też bym wziął pewnie 2x512) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...