Skocz do zawartości
Gość wierci13'

Pompka !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wierci13'

Dołączona grafika

ma ktoś taką pompkę ? jeżeli tak to sprawdza się czy nie bardzo ?

Zalety pompy Safe&Silent firmy WaterCooling Inc.: bezgłośna praca - 16dB,bardzo mały pobór mocy - 5W,wysoka wydajność - 650l/h,duże ciśnienie statyczne - 120cm słupa wody,zasilanie bezpośrednio z sieci 230V,regulacja przepływu,bardzo wysoki współczynnik bezawaryjnej pracy sięgający 650000h,podwyższona wytrzymałość temperaturowa (stała praca do 50C, chwilowo do 60C),długość przewodu elektrycznego - 1.4m,dołączona elastyczna redukcja,paski uszczelniające,Znak bezpieczeństwa "B" oraz "CE".

http://www.hydrox.pl/pompa1.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobną, tyle że na 12V. Też od CPC. Czy wydajna - ciurka coś tam, ale szałowego ciśnienia (a więc i dobrego przepływu) z tego nie uzyskasz. Ale ponieważ chłodzę Pentium 3 600MHz, więc wystarcza.

Aha, nie daj się nabrać na rzekomą bezgłośność tego czegoś. Brzęczy i jak nie jest odizolowana gąbką/gumą od obudowy, to rezonuje cała obudowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość wierci13'

mam zamiar chłodzić nią tylko CPU (mam P4 3 GHz), ale mam dość dużą nagrzewnice tak gdzieś na 4 wentylatory starczy? ta pompka oczywiście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi