Gość wierci13' Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 ma ktoś taką pompkę ? jeżeli tak to sprawdza się czy nie bardzo ? Zalety pompy Safe&Silent firmy WaterCooling Inc.: bezgłośna praca - 16dB,bardzo mały pobór mocy - 5W,wysoka wydajność - 650l/h,duże ciśnienie statyczne - 120cm słupa wody,zasilanie bezpośrednio z sieci 230V,regulacja przepływu,bardzo wysoki współczynnik bezawaryjnej pracy sięgający 650000h,podwyższona wytrzymałość temperaturowa (stała praca do 50C, chwilowo do 60C),długość przewodu elektrycznego - 1.4m,dołączona elastyczna redukcja,paski uszczelniające,Znak bezpieczeństwa "B" oraz "CE". http://www.hydrox.pl/pompa1.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 O pompkach CPC juz bylo, teraz to sie nazywa hydrox :lol: Pamietam w kazdym razie dyskusje o tym 2gim modelu chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja mam identyczną którą wyciągłem z fontanny takiej co sie kupuje w kwiaciarni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 ale czy wydajna jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mam podobną, tyle że na 12V. Też od CPC. Czy wydajna - ciurka coś tam, ale szałowego ciśnienia (a więc i dobrego przepływu) z tego nie uzyskasz. Ale ponieważ chłodzę Pentium 3 600MHz, więc wystarcza. Aha, nie daj się nabrać na rzekomą bezgłośność tego czegoś. Brzęczy i jak nie jest odizolowana gąbką/gumą od obudowy, to rezonuje cała obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 na jeden bloczek + opla kiedyś starczała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 mam zamiar chłodzić nią tylko CPU (mam P4 3 GHz), ale mam dość dużą nagrzewnice tak gdzieś na 4 wentylatory starczy? ta pompka oczywiście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 powinna sobie poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ale syf nad syfem to jest. Dołoż te grosze i weź HYDOR'A L20 np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...