RedHot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Siemka , stoję przed trudnym wyborem płyty głównej. Otóż musi być ona na socket AM2 , oraz mieć zintegrowaną kartę graficzną. Zależy mi na wydaniu jak najmniej (optymalnie 200 zł) ,no ale jeśli za dołożenie kilkudziesięciu złotych otrzymam coś o niebo lepszego to jestem gotów dozbierać money ^_^ . Prosiłbym was o podanie co dostanę w przedziałach 100-200 oraz 200-300 zł. Zależy mi na 2 złączach ATA (oczywiście byłoby to wielce zalecane, ale nie jest to warunek, bez którego sobie nie poradzę :P ) oraz możliwości regulowania napięć jak i dobrym O/C Edytowane 30 Czerwca 2007 przez RedHot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Może ten Foxconn > http://sklep.tylda.pl/?idp=PLYFOXAM20006 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ale ta zint. grafa to co to jest O.o , do czego można porównać jej wydajność ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Radeon 9200/Se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Warto spróbować poszukav Biostar TA690G. Integra to 4-ro potokowy X700 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Warto spróbować poszukav Biostar TA690G. Integra to 4-ro potokowy X700 :)Tylko go znaleźć gdzieś w PL :sad: Bierz poprostu coś na 690G może być foxconn http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=237396 http://pclab.pl/art25940.html http://www.nvision.pl/_plugins/content/con...php?content.132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Tylko go znaleźć gdzieś w PL :sad: Bierz poprostu coś na 690G może być foxconn http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=237396 http://pclab.pl/art25940.html http://www.nvision.pl/_plugins/content/con...php?content.132 No niestety <_< trzeba szukać na allegro ;) Albo inne moba tak jak napisałeś z 690G :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHot Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Hmmmm ,w foxconie podanym przez Adama otrzymuję X1200 :). Jak wspomniałem 2 złącza ATA to duży plus :/ @Down Zaczekam :D Chętnie zobacz wyniki i poznam Twoją opinię . Podaj tez jak się kręci , jesli byś mógł. Edytowane 1 Lipca 2007 przez RedHot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 jak chcesz to czekaj do wtorku - środy zdam relację z użytkowania tego X1200, bo będę miał Foxconna, razem z Brisbane X2 3600+ , 2*512 xms2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Karta to x1250 :wink: ja będę miał ją już jutro, pierwsze oc we wtorek, jak tylko poskładam zasilacz. Beka nie kupiłeś GR pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 nie mieli tam już i nie wiedzieli kiedy będą :( to się lekko mówiąc zdenerwowałem , pojechałem do komputronika i kupiłem XMS2 2*512 za 184 zł bo w morelach pamięci żadnych fajnych nie widziałem , a ile można czekać. I tak pewnie zanim przyjdzie delta 400 przez pocztę to sporo czasu upłynie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 a mam takie pytanko... czy ta płyta posiada wyjście tv, bo potzrebuje podłączyć komp. do telewizora!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 na tylnym panelu chyba nie, ale chyba jest możliwość podłączenia na śledziu bo na PCB ma jakieś piny i przy nich TV-Out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja proponuje nieco inne rozwiązanie, kupujesz abita kn9 i do tego jakiegoś x300, x550, x600 a z czasem kupisz coś lepszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 juz znalazłem rozwiązanie - asus M2A-VM HDMI , ma dodatkowego sledzia w komplecie w wyjsciem tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHot Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Heh , tez myślałem to co @up Mam do was pytanie, mogę dostać nastepujace płyty w podanych cenach, co najlepiej wybrać ? ASUS V3-M2A690G - 379 ASUS M2A-VM - 207 ASUS M2A-VM HDMI - 216/217 MSI K9AGM2-FIH - 236 Gigabyte MA69G-S3H - 253 Edytowane 4 Lipca 2007 przez RedHot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ABIT KN9 i X300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHot Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 A z powyzszych? Zakladając ,że koniecznie chcę by płyta miała zint. grafikę etc..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Z tego co podałeś to bym nic nie wzioł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHot Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Hmmm nie rozumiem, np. ASUS M2A-VM HDMI , na chipsecie 690G , ma grafikę x1250 , + HDMI , pięć dych taniej niż w sklepie i się nie opłaca ??! Jak nie podaj coś co by spełniało warunki podane w pierwszym poście ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 A koniecznie musisz mieć integre?? Za tą kase co byś wydał na ASUSA dostaniesz super mobo i karte na PEG. Zlookaj na test płyt na egiełdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Hmmm nie rozumiem, np. ASUS M2A-VM HDMI , na chipsecie 690G , ma grafikę x1250 , + HDMI , pięć dych taniej niż w sklepie i się nie opłaca ??! Jak nie podaj coś co by spełniało warunki podane w pierwszym poście ;s http://www.bazarcen.pl/product_444290.html za 216 to dobra cena. Nie wiem tylko jak z oc na tym asusie. - za słabą dźwiękówkę. Edytowane 5 Lipca 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHot Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Doszedł do mnie wczoraj zamówiony Sempek 3.0 64 bit na AM 2 ^_^ Po przeczytaniu arta od dziekidaniela , wybieram Asusa M2A- VM, ze względu na lepszą konstrukcję i 2 złącza ATA (chociaż nie zawsze spotykane w tym modelu O.o ). Acha, robili tam też test dźwiękówki i jest całkiem przyzwoita :) A co do RAM to poczekam , bo ceny teraz dziwnie szaleją :/ No i niedługo zamówię jeszcze Deltę 400W z alega :D, zestaw znacie, wziąć 350 czy 400 (bo np. ma lepszą linię 12 V , czy też jest bezpieczniejsza bądź ..... no właśnie ^_^ ) Edytowane 6 Lipca 2007 przez RedHot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 ... No i niedługo zamówię jeszcze Deltę 400W z alega :D, zestaw znacie, wziąć 350 czy 400 (bo np. ma lepszą linię 12 V , czy też jest bezpieczniejsza bądź ..... no właśnie ^_^ ) Jak możesz dołożyć to weź 400W. Jednak te 350W by starczyło z zapasem ale po tem przy następnej zmianie części zasiłka pewnie do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...