Bulizzor Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Jaką płyte główną polecacie pod e4300 by służyła też pod penryna? ip35-e od abita? a moze jakas inna plytka Pozdro Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Bulizzor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 To może napisz ile masz kasy bo wróżką nie jestem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 racja - myslalem o nowym kompie za jakies 2200zł pod e4300 (oc do 3ghz) no i zeby mi sluzyl troche lat. wiec ta plyta to mysle tak okolo 450zł...slyszalem ze ten abit moze byc niezly ale nie ma jeszcze recenzji zadnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Do 450zł to w sumie ten Abit byłby dobry...czasem przewija sie przez forum wśród osób polecających tą płyte...., masz także Asusa P5K, a może MSI P35 Neo?? Niedługo wychodzi Neo2 ale będzie raczej droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 celowałbym w Abita , dobre o/c , stabilne i to abit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 racja - myslalem o nowym kompie za jakies 2200zł pod e4300 (oc do 3ghz) no i zeby mi sluzyl troche lat. http://www1.era.pl/locations/locations.php...=380&type=0 tu poszukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Bierz Abita IP35-E Biorąc pod uwagę, że abit robi ostatnio świetne płyty (AB9, KN9) to ta też będzie ok. Poza tym jest w cenie płyt na P965 i NF650i a ma nowszy chipset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Biorąc pod uwagę, że abit robi ostatnio świetne płyty (AB9, KN9)to mnie właśnie zachęca do kupna Abita, oraz przyszlosciowy chipset. mam nadzieje ze ten model nie skisili ;) Jak widac (obecnie AthlonXP 2003r)kompa zmieniam dosyc rzadko wiec chce cos na przyszlosc złożyć. Jakie pamieci do tego byście polecili? 2*1GB...Corsairy? Kingstony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 goodramy pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Asus P5K :) Do tego GRPRO 800MHz lub 900MHz - zależnie od funduszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...