futer Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam . Mam zamiar kupic komputer i mam dylemat : procesor : Pentium D 925 2x3.0 GHz 2x2MB s775 lub : INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 1,6GHz Bardzo prosze o rade . Dziekuje i pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Jaka kwotę na cały komp, co już posiadasz do nowego zestawu, do jakich zastosowań, czy będziesz kręcił ? PentiumD odpada z góry - stara architektura, niska wydajność, grzeje sie to to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 z tych dwóch to E2140, ale pamiętaj , że komp to nie tylko procek (albo do MediaMarkt , sio :P) . Podaj budżet i zastosowanie dla jednostki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futer Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Tak wiec . Chce kupic cału komputer od podstaw . Mój budżet to jakies 3100 - 3200 zł . Ten komputerek ma nie tylko byc dobry do gier ale rowniez do lepszych programów bo przeciez nie bede tylko na nim gral . Prosze o komputerek do tej kwoty wiecej nie dam racy wyciagnac . Komputerek ( bebechy i obudowa ) + monitorek do jakichs 580 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134 i to tyle w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Talen Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam . Mam zamiar kupic komputer i mam dylemat : procesor : Pentium D 925 2x3.0 GHz 2x2MB s775 lub : INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 1,6GHz Bardzo prosze o rade . Dziekuje i pozdrawiam . Na AMD zestaw zlozysz do 2200 zl, reszta bedzie na glosniki i monitor. Zobacz moj zestaw, nie widzialem bardziej rozsadnego zestawu na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...