B3T0N Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 hm mi pasuje ten weekend qrde :D moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chlodnice , weze , blok nucleon , cyfraka, aquaszuta :lol: 600l/h, piwo. :D nie wiem jak z kompem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ok, miejsce zalatwione (tylko zeby nie bylo wiecej niz ok 6-8 osob ok?) no i niech reszta sie zdeklaruje czy najblizsza niedziela czy nastepna, ja moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kompa ale to XP 1.7 B0, pompke 600 i 1600 l/h, nagrzewnice z 2 wiatrakami, troche rurek itp, jesli bedzie 5-6 blokow do przetestowania to mysle ze 2 kompy starcza, jesli wiecej to przydalby sie trzeci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 [edit] w nocy wyskakiwaly bledy bazy danych a potem walnelo mi 4 x tego samego posta :o sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 witam też jestem z wrocka i mam pytanko co powiecie na bloczek typu fige pipe ?? cpc można też sprawdzić bo przecie tyle kontrowersji wokół niego że przydał by się zobaczyć jego wydajność na tle innych bloczków napiszcie jak siem zgadzacie ja podrzuce bloczek i zobaczymy jak bedzie P.S. w ten weekend nie moge bo mam kupe roboty ale może w nastepny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a jeszcze jedno co powiecie jakby do chip'a zadzwonić i powiedzieć o wielkim teście som 2 powody dlaczego byłoby to dobre; 1. rozpowszechni siem sprawa chłodzenia wodą, a co za tym idzie będzie taniej 2. może dadzom własne kompy i użycza pomieszczenia myśle że to da się zrobić trza tylko pogadać z ludzmi P.S. dziś tam zadzwonie i zobacze co powiedzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Chlopaki :!: Mam propozycje. Jesli zechcecie to zebrane w kupe przez Was materialy moge umiescic na mojej stronie. Jesli oczywiscie bedzie to mialo forme artykulu - testu porownawczego, z fotkami blokow i wykresami temperatur. No i oczywiscie dokladnym opisem procedury testowej. Jak cos to walcie na maila do mnie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Chlopaki :!: Mam propozycje. Jesli zechcecie to zebrane w kupe przez Was materialy moge umiescic na mojej stronie. Jesli oczywiscie bedzie to mialo forme artykulu - testu porownawczego, z fotkami blokow i wykresami temperatur. No i oczywiscie dokladnym opisem procedury testowej. Jak cos to walcie na maila do mnie. Pozdrawiam. :D SpiderMAN - w przyszlym tygodniu dostaje miejsce na servie oraz domene .pl wykupuje ,bo planuje zaczac robienie servisu wlasnie poswieconego modom , wc itp. ale propozycja bardzo chojna i napewno skorzysta sie z niej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 co do CPC - moze byc! tyleee ze nie wiem skad ja wezme reduktory 12->6mm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 co do CPC - moze byc! tyleee ze nie wiem skad ja wezme reduktory 12->6mm :lol:HEHE. Moze uda Ci sie zrobic, przy uzyciu jakiejs rurki 6mm i drugien 12mm, potrzebujesz jeszcze poxiline, i powinno sie udac zrobic szczelne reduktory. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 co do reduktorów tio siem nie martwcie bo mom (zrobione z trójnika 12-6-12 za 2 zapłaciłem - o zgrozo - 17 zł) a co do SpiderMAN'a to siem zgadzam, tyle że nie wiem kto ma zdolności do pisania i komu siem bedzie kciało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 mi pasuje przyszla niedziela :( teraz nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 tak przy okazji że wszyscy ( no może prawie ) ludziska z wrocka piszą pytam siem kto z was ludzie jest z okolic astry i kto jest w sieci media 4 ?? bo może mieszkamy kolo siebie tio by było miło można by siem zgadać z różnymi sprawami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 tak przy okazji że wszyscy ( no może prawie ) ludziska z wrocka piszą pytam siem kto z was ludzie jest z okolic astry i kto jest w sieci media 4 ?? bo może mieszkamy kolo siebie tio by było miło można by siem zgadać z różnymi sprawami ;) ja mieszkam przy astrze , na szybowcowej w niebieskim galeriowcu :mrgreen: lecz nie jestem w media4 bo wiesniaki jeszcze nie doszly do mojego bloku :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ooo, a ja mieszkam w ostatniej bramie ostatniego groszu trzeba sie kiedys spiknac. a tak btw. to mi niestety nie pasuje zaden weekend chyba ze nastepny ale to tylko niedziela i to dopiero o 16.40 koncze bo mam zjazd na WSIZ jak co weekend... Takze w razie czego to moglbym dowiezc na niedziele ten bloczek a'la Atlantis amoniaka albo moze jakos zapodac przez kogos? mam tylko nadzieje ze nie okaze sie zbyt dobry bo gdyby sie okazalo.. to gdzies pewnie zaginie po drodze... hehehe :) Lord SZUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 MAM NUCLEONA !!! wlasnie rozpakowalem paczke i jestem pod wrazeniem wykonania tego bloczku zaraz zapodam fotki teraz juz spokojnie mozna zaczac sie umawiac na ktorys weekend aby zrobic te testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 zanim zdjecia to mow od razu jakie temperaturki w porownaniu z miko a co do terminu to przyszla niedziela??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 zanim zdjecia to mow od razu jakie temperaturki w porownaniu z miko a co do terminu to przyszla niedziela??? chyba nic nie zdzialam az do poniedzialku :( - boo jade po nowa MOBO - 8RDA (bez plusa) , bo moja MSI nie ma otworow w sockecie , wiec sprzedam ja przyszla niedziela bardzo mi odpowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_OR Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 pytanko/prosba do ludzi z Wrocka i okolic: z tego co sie orientuje to pare osob ma dostep do warsztatu (frezarki) a mi wlasnie odpadl gosc ktory mial zrobic prototypy nowych blokow wiec czy ktos moglby mi pomoc to jakos zorganizowac/dac namiary? jestem gotow zaplacic (jakas rozsadna cene za godziny pracy czy za calosc) robota jest banalnie prosta ale niestety raczej nie do wykonania na tym co mam w domu - chodzi o wyciecie rowkow w bloku miedzi frezem tarczowym pilkowym ok 10 rowkow o szer ok 1mm i glebokosci ok 8 mm, reszte tzn gore bloku, mocowania itp jestem w stanie zrobic sam, chcialem zrobic ze 3-4 rozne wzory i wybrac najlepszy w zamian za pomoc moge zaproponowac gotowy blok jesli ktos bedzie chetny[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Greg_OR: ja bardzo chętnie siem dołoże do tych bloczków z kasa za jednego dla siebie :) jak możesz tio siem skontaktuj to może razem jakiegoś tokarza da siem poszukać moja emalia piotr.y@wp.pl P.S. jak masz projekty to mi jakies wyślij bede bardzo wdzięczny pozdrawiam a co do następnej niedzieli tio mi raczej pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 piotr.y: ja mieszkam w tzw okolicah astry, a konkretnie drzewieckiego i mam ten szit: md4. a kiedys mieszkalem szybowcowa 24 (blok obok b3t0na). ej chlopaki tyle nas w okolicy, moze by na jakies bro wyskoczyc kiedys ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 piotr.y: ja mieszkam w tzw okolicah astry, a konkretnie drzewieckiego i mam ten szit: md4. a kiedys mieszkalem szybowcowa 24 (blok obok b3t0na). ej chlopaki tyle nas w okolicy, moze by na jakies bro wyskoczyc kiedys ;] najlepiej do tego baru co jest przy "kółku" przy zoltym 16 pietrowcu , proponuje gdzies w srode , bo bedzie przyplyw kasy za kolumny :D bo na razie sie na nukleona splukalem do cna , a w planach mam jeszcze lubliniarke , PH 802 , AS3 i weze eheima :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 piotr.y Prosiłbym zaczerpnąć informacji na temat stosunku forumowiczow do produktow firmy CCCP.Emm .. to tyle.A CHIPa to ja bym raczej .. nie ;P .Wystarczy przeczytac ich test zestawu innovateka , zeby wiedziec o co mi chodzi. SZACUN dla wszystkich , ktorzy chca wlozyc cos do testu ;].Ja mieszkam troche za daleko ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 oka .. raczylem przeczytac wszystkie posty - prosze potraktowac moja poprzednia wypowiedz za niebyla ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 kupiłęm tego chipa co jest o chłodzeniu wodą.Najlepiej im wyszłedł test CPC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 piotr.y: ja mieszkam w tzw okolicah astry, a konkretnie drzewieckiego i mam ten szit: md4. a kiedys mieszkalem szybowcowa 24 (blok obok b3t0na). ej chlopaki tyle nas w okolicy, moze by na jakies bro wyskoczyc kiedys ;] najlepiej do tego baru co jest przy "kółku" przy zoltym 16 pietrowcu , proponuje gdzies w srode , bo bedzie przyplyw kasy za kolumny :D bo na razie sie na nukleona splukalem do cna , a w planach mam jeszcze lubliniarke , PH 802 , AS3 i weze eheima :D hmm... ja tam raczej w weekedny moge (a niestey dowiedzialem sie, ze prawdopodobnie 14-16 mi odpada, a 22 ide na koncert) bo rano jestem w pracy, a wieczorem wt-czw na uczelni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 oka .. raczylem przeczytac wszystkie posty - prosze potraktowac moja poprzednia wypowiedz za niebyla ;P nie ma sprawy FumFel: który to był numer z tym CPC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ok ja jestem skompletowany jezeli chodzi o WC i mozemy w ten weekend robic te testy (jutro odbieram powerhead'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 i tak nic z tego nie wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...