komo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Mam dylemat ponieważ musze kupić pod mojego C2D E6300 chłodzenie, wydajne i ciche więc zastanawiam sie nad kupnem Scythe Infinity lub Ninja, a może doradzicie coś innego ? Fundusze max 160zł p.s. na boxowym w idle mam 50-51 stopni to chyba troche za dużo, może to być spowodowane słabą pastą? w obudowie temp. to 34-35 stopni więc nie dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Priorytet - wydajność tylko i wyłącznie? Edytowane 4 Lipca 2007 przez Labovsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Jeżeli myślisz o ciszy :) to Ninja bo ma szersze rozstawienie listków. Wydajność z średnio dobrym nawiewem to Infinity :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 No bardziej zależy mi na wydajności, poczytałem troche i raczej wezmę Infinity. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...