lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Niestety, obecnie bez dobrego zaplecza testowego NIE DA SIĘ zrobić dobrego testu zasilacza (zasilaczy). Nie dziwię się Marcinowi, że cię olał, bo jego sprzęt jest bardzo drogi i raczej nie zwróciłbyś mu za niego w razie (odpukać) jakiejś wpadki, albo "zaginięcia przesyłki". Nie nazwałbym tego olaniem, a nie profesionalnym podejściem do sprawy, bo niby chęć wypożyczenia była. Nie po raz pierwszy taka sytuacja ma miejsce i nie chodzi mi tu bynajmniej o sprzęt, ale na ten temat już nie będe dyskutował bo nie ma sensu. Kiedyś góra będzie chciała przyjść do mahometa tego czy innego. A często w życiu tak bywa ;) Pozdrawiam :) Edytowane 14 Lipca 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie wiem jak ta platforma z mod-planet i ile raili +12v można tym pomierzyć ale z tego co wiem obecnie największe inwestycje w platformę testową właśnie robi Marcin i chwała mu za to.4 linie 12V i można obciążyć nieco ponad 20A każdą, czyli w sumie 1000W na liniach 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A jak z 3,3 i 5v? Będzie w Gdańsku wasza maszyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Wystarczy wejść na naszą stronę, tam jest opisana stacja(3,3V - 111W, 5V - 185W, 12V - 1000W). W Gdańsku nie będzie, była w Chorzowie, następna wizyta prawdopodobnie w Krakowie. Edytowane 15 Lipca 2007 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...