Skocz do zawartości
lukasrz

Mushkin 650w – Sprzęt Dla Wymagających?

Rekomendowane odpowiedzi

BENITO napisał(a):

Niestety, obecnie bez dobrego zaplecza testowego NIE DA SIĘ zrobić dobrego testu zasilacza (zasilaczy). Nie dziwię się Marcinowi, że cię olał, bo jego sprzęt jest bardzo drogi i raczej nie zwróciłbyś mu za niego w razie (odpukać) jakiejś wpadki, albo "zaginięcia przesyłki".

Nie nazwałbym tego olaniem, a nie profesionalnym podejściem do sprawy, bo niby chęć wypożyczenia była. Nie po raz pierwszy taka sytuacja ma miejsce i nie chodzi mi tu bynajmniej o sprzęt, ale na ten temat już nie będe dyskutował bo nie ma sensu. Kiedyś góra będzie chciała przyjść do mahometa tego czy innego. A często w życiu tak bywa ;)

Pozdrawiam :)

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Nie wiem jak ta platforma z mod-planet i ile raili +12v można tym pomierzyć ale z tego co wiem obecnie największe inwestycje w platformę testową właśnie robi Marcin i chwała mu za to.

4 linie 12V i można obciążyć nieco ponad 20A każdą, czyli w sumie 1000W na liniach 12V.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy wejść na naszą stronę, tam jest opisana stacja(3,3V - 111W, 5V - 185W, 12V - 1000W). W Gdańsku nie będzie, była w Chorzowie, następna wizyta prawdopodobnie w Krakowie.

Edytowane przez Puma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi