Gość zakinho Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam moj zestaw to Intel celeron 420@ 1.6 AsRock 4CoreDual-VSTA VIA PT880 Ultra pameici 1024 mb ddr 400 I mam kilka pytan dotyczacych mojego kompa jaki program najlepszy do sprawdzania temperatury ? do ilu podkrece procesor czy w tym beda przeszkadzac moje pamieci ? mam tez problem gdy ustawie fsb na 300 komputer sie wlacza ale sie zawiesza co moze byc przyczyna ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam moj zestaw to Intel celeron 420@ 1.6 AsRock 4CoreDual-VSTA VIA PT880 Ultra pameici 1024 mb ddr 400 I mam kilka pytan dotyczacych mojego kompa jaki program najlepszy do sprawdzania temperatury ? do ilu podkrece procesor czy w tym beda przeszkadzac moje pamieci ? mam tez problem gdy ustawie fsb na 300 komputer sie wlacza ale sie zawiesza co moze byc przyczyna ??? 1. Core Temp 2. Mogą stanowić problem, nikt Ci nie powie jakie twój proc będzie miał OC 3. Proc/memki nie dają rady. Raczej pamięci. Spróbuj większego V. --- :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=227235 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...