igorzasty Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam. Problem opisany w temacie. Dodam, że mam model dość starej wersji; "SB0100" Może ten konkretny model nie współdziała razem z XP ?? 0 śladów spalenia, zalania itp. Kartę dodatkowo czyściłem specjalnym środkiem, myślałem, że kurz może być przyczyną :P Jakieś pomysły?? Z góry dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorzasty Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam. Problem opisany w temacie. Dodam, że mam model dość starej wersji; "SB0100" Może ten konkretny model nie współdziała razem z XP ?? 0 śladów spalenia, zalania itp. Kartę dodatkowo czyściłem specjalnym środkiem, myślałem, że kurz może być przyczyną :P Jakieś pomysły?? Z góry dzięki wszystkim za pomoc. --------------------- NEED HELP!! Teraz mi nawet midi nie działa, zainstalowałem stery KX i nic. Może ktoś mi pomóc.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Pewnie karta jest zepsuta, więc nic już nie pomoże, bo nie opłaca się tego naprawiać. Jeżeli masz jeszcze nadzieję, to zwykle w takich wypadakach po prostu trzeba kombinowac z różnymi konfiguracjami: - sprawdzić kartę w innym komputerze, - sprawdzic inną kartę w Twoim komputerze, - wypiąć wszyskie nieistotne kable z karty, - przełożyć do innego slotu, - przeinstalować drivery, - przeinstalować system operacyjny, - manipulować konfigracją w BIOS-e: PCI, IRQ, karta na mb - zainstalować inny system, - odinstalować nieistotne urządzenia z PC, Itd. Aż coś zadziała lub się zniechęcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorzasty Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Pewnie karta jest zepsuta, więc nic już nie pomoże, bo nie opłaca się tego naprawiać. Jeżeli masz jeszcze nadzieję, to zwykle w takich wypadakach po prostu trzeba kombinowac z różnymi konfiguracjami: - sprawdzić kartę w innym komputerze, - sprawdzic inną kartę w Twoim komputerze, - wypiąć wszyskie nieistotne kable z karty, - przełożyć do innego slotu, - przeinstalować drivery, - przeinstalować system operacyjny, - manipulować konfigracją w BIOS-e: PCI, IRQ, karta na mb - zainstalować inny system, - odinstalować nieistotne urządzenia z PC, Itd. Aż coś zadziała lub się zniechęcisz. wszystko sprawdzone oprócz manipulacji w biosie :) Chyba karta już odeszła do krainy wiecznych dźwięków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...