Skocz do zawartości
Michael

Abit Kn9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie w tym tygodniu dostane abita kn9 oraz athlona 2x 4000+

I teraz, co zrobic najpierw zeby nie miec zadnych nieprzyjemnosci i zeby to wszystko chodzilo stabilniej. Bios najnowszy wgrac ? jakies stery do tego procka instalowac bo slyszalem ze sa jakies. Co wy byscie zrobili. Jestem troche w tym temacie do tylu ;]. Tak samo bedzie to moj pierwszy komp ktorego zloze :D wiec moze byc smiesznie :D lub bedzie placz :D

Prosze o wypowiedzi. Dzieki z gory ;]

Jesli mozecie to moze podajcie tematy jesli takei sa do jakis fotorelacji ze skladania kompa czy moze jakiejs ala instrukcji itd wszystko co moze mi sie przydac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No może być płacz, z tego co się orientuje to 4000 to Brisbane, a stare biosy jego nie wykrywają. Co to znacvzy? Będziesz musiał w jakimś serwisie na procku 90 nm wgrać bios najnowszy.

Jednak jak się okaże że nie trzeba będzie, to co można jeszcze poradzić, zanim temat zostanie zamkknięty?

Chyba każdy musi sam zobaczyć co mu potrzebne a co nie mi np. Dual Core Optymizer bardzo zaszkodził, zwisy resety itp. Więc musisz po próbować. Gratuluje kupna CPU i życze powodzenia przy składaniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...