Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam mam pamieci goodramy 1 gb na kosciach Infineon 400mhz . Czy duza bedzie roznica jak uruchomie je na 1T ? Czy warto je podkrecac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Duzego powinno dac kopa 1T . Oczywiscie ze warto podkrecac - glupie pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 a sa w stanie ruszyc te pamieci na 1T ? mhz czym podkrecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 z mojej krysztalowej kuli wynika ze moga chciec ruszyc aczkolwiek trzeba wypowiedziec magiczne zaklecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Uruchomilem na 1T . w jakim programie zobacze roznice ? superpi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Uruchomilem na 1T . w jakim programie zobacze roznice ? superpi ?Na każdym benchmarku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 a do ilu moge podkrecic MHZ ? czy jest potrzebny radiator ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 :| Nikt ci nie powie o ile mozesz podkrecic. Poczytaj o tym i sam proboj. Kazda czesc inaczej sie podkreca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 a czym podkrecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Biosem ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 a czym sprawdzacie temperature podzespolow ? jakim programem ? bo np everest pokazuje mi blada temperature mojego celerona 420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Chlopie. Wez poczytaj najpierw cos o podkrecaniu, bo widze ze na razie raczej cos zepsujesz niz przyspieszysz ;) Temperatury ja mierze SpeedFan 'em , ale Everest pokazuje tak samo. Z temperatur to mozesz uzyskac: 1.Temperature Procka 2.Temperature Chipsetu 3.Temperature Dysku 4.Temperature Karty Graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 co nieco wiem o podkrecaniu juz duzo sie w to bawilem . Tylko nie wiem czy ebverest dobrze mi temperature odczytuje ? bo mam takie wyniki Motherboard-32 C (dobrze jest ) CPU-29 C CPU DIODE-45C Ktore z tych 2 gornych dotyczy samego procesora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Najdokladniejsze jest podobno CPU Diode. (Odczyt z samego procesora) I tego sie trzymaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 ale w biosie pokazuje mi temperature procesora nizsza okolo 38 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 no ale jak wcodzisz do biosu to procek nie dal rady sie "spocic" poza tym jak mogles sie bawic w OC jak nie masz zielonego pojecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 juz duzo razy podkrecalem swoj sprzet i nie mailem zadnego problemu z temperarura i yutaj cos ni tak i dlatego sie pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...