Kml Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 mam problem z tym programem albo mam wirka mianowicie: po uruchomieniu win norton jest wyłączony(distable) i dopiero po kilkunastu sekundach sie uruchamia i niewiem czy to prawidłowe zachowanie :roll: mam win xp oczywiście ustawione mam żeby startował z win i (enable) auto protect ZAWSZE i niewiem co sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El DZiobaKo Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Widziałem cóś takiego u kumpla(też WinXP) Wcześniej miał 98SE dopiero po instalce XP-ka tak się wymodziło format rozwiązał sprawę (ServicePack nie pomógł) przez pewien czas ok.. i potem znowu :x :arrow: tylko w WinXP tak się cudowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 nawet mi niemów wczoraj robiłem 2x formata wrrrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Symantec wydał patcha do AntiVirusa pod XP, masz go zainstalowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 We dług mnie to normalne tesh tak mam i sie nie przejmuje (co to 15 sek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hymm ja to w ogule mam mieszane uczucia co do nortona mialem wszystkie updayty a i tak mi wirow nie wykryl a jesli chodzi o to to polecam skromniutki AVG za darmo a dziala miodzio 8) usuwa elegancko wire ktorych norton nie widzial 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol626 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Heh ja mam Nortona 2003 Proffesional i nie narzekam... Biorę sobie automatyczną aktaulizacjeco tydzień i co tydzień skanowanie całego kompa i narazie nic się nie dzieje... Kiedyś nie miałem antivira to wtedy było ciekawie... TYle wirów że szko... Nawet ze siecią sie trudno było łączyć a jak sie łączyło to rzołączało :( Dlatego sobie ściągłem tego antivira... Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Dlatego sobie ściągłem tego antivira... Polecam :)Ściągłeś 8O Ja myslałem że orginały to się kupuje w sklepie na CD :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 >>Ja myslałem że orginały to się kupuje w sklepie na CD Ja kupuje prawie oryginalne u Wani cedeki. Kml - chodzi co o to ze na poczatku ikonka w polu systemowym jest przekreslona? To normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 "]>>Ja myslałem że orginały to się kupuje w sklepie na CD Ja kupuje prawie oryginalne u Wani cedeki. Kml - chodzi co o to ze na poczatku ikonka w polu systemowym jest przekreslona? To normalne. Tak właśnie oto mi chodzi ale bałem się oto że to jakiś wirek tak działa i na początku on sie ładuje i dopiero załancza antyvira ale skoro mówisz że to norma to spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol626 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ściągłeś 8O Ja myslałem że orginały to się kupuje w sklepie na CD :wink: Heh bo to półoryginał :P Ale jakoś nie chce mi sięwierzyć że wszystkie gry/programy masz oryginalne :lol: Na 100% masz jakiegoś półoryginała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 to yba normalne ze jest disable na starcie, choc ja tego nie zauważyłem, ja mam od razu enable, disable mialem gdy wirus mi sie wjeb*** do kompa. Takze uważaj bo NAV czassmi niw wykrywa, np. odinstlowalem go i zainstalowalem jakiegos malego antywira i wykrył od groma plików zarażonych wirusem takze musiałem reinstall robic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nawet mnie nie strasz :| chyba przeskanuje sobie dyska online, tak na wszelki wypadek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Co straszysz chlopaka ;P Robcie/rob sobie czeste aktualki bazy wirow - to nie jest tak ze NAV jest kijowy i nie wykrywa virow - laboratorium Nortona pracuje 24/7 i wystarczy tylko pobierac regularnie aktualki. Ja w ciagu 3 lat nie mialem przykrej niespodzianki ze strony wirusa gdyz NAV mi regularnie wywala robale z dysku. A tak off: pamieta ktos "Smack my bitch up" The Prodigy ? yeah! przypadkowo znalazlem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no u mnie są akualizacje robione cały czas :) no i oczywiście mam na mp3 :Smack my bitch up" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja tak mialem i na 98 i na 98 se jak byla plyta glowna zwalona:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 U mnie już jest ok samo sie zrobiło :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja osobiscie uzywam mks'a scanera on-line (raz na kilka dni), i tez wykryl troche virkow, tych co norton nie widzial, a pozatym to sie pary razy na antyvirze zawiodlem ... raz bolesnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...