kwasior500 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam. Mam taki problem. Ostatnio instalowałem IE7, aby zobaczyć jak wygląda etc. Ale zauważyłem, że w grze CS:S, która używa IE do otwierania stron ingame, wyskakują jakieś błędy z IE i activeX. Więć postanowiłem go odinstalować. Proces przebiegł pomyślnie. Ale od tamtej pory nie działa GG, AQQ, Xfire - jednym słowem żaden komunikator. Wiem, że one w jakimś stopniu też korzystają z IE. Przy uruchamianiu GG mam błąd MFS02, próbowałem instalować od nowa, usuwać resztki z documents_and_settings jednak to nie pomogło. W AQQ wyświetla się lista kontaktów jednak nie da się włączyć okna rozmowy. A gdy uruchamiam xfire pokazuje się ikonka w trayu która za chwilę znika. Pogadane... Problem w tym, że iexplore działa i się uruchamia, wyświetla strony. A komunikatora włączyć nie mogę :/ Używałem już naprawy instalacji przez płytę winxp, czytałem FAQ na CentrumXP.pl i znalazłem IEFix, który też nie pomógł... ma ktoś jakieś sensowne rozwiązanie oprócz formata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 A opcja przywracania systemu? Ewentualnie naprawa z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Używałem już naprawy instalacji przez płytę winxpprzywracanie mam off ;] ale poradziłem sobie instalując spowrotem IE7. jestem na niego skazany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 prawdopodobnie podczas deinstalacji zostały wyrejstrowane dllki 7emki a te z 6 siłą rzeczy same się nie zarejestrowały... Nie wiem czy w ogóle jest instalka 6ki... być może reinstalacja windowsa przywróciła by porządek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...