Klimek Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Więc mam laptopa Compaq Presario V6000 z Vistą i chce zainstalować XP lecz nie mam żadnych sterowników. Chce zmienić ten system bo bardzo dużo programów nie chce na nim chodzić. Wyjdzie coś z tego czy lepiej sobie odpuścić?? Pozrdo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Odpuścić i przekonfigurowac viste i zaktualizowac oprogramowanie bo mało co pod vistą nie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonymen1989 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Więc mam laptopa Compaq Presario V6000 z Vistą i chce zainstalować XP lecz nie mam żadnych sterowników. Chce zmienić ten system bo bardzo dużo programów nie chce na nim chodzić. Wyjdzie coś z tego czy lepiej sobie odpuścić?? Pozrdo! Zalezy jak tam z warunkami gwarancji. Nie wiem zy sie ja traci jesli sie kombinuje coś z systemem. A sterowniki powiadasz, tu sie pojawia problem każdego leniucha;d www.google.pl tam znajdziesz wszystko. Zciagnij sterowniki na dysk który nie bd formatował podczas instalacji. Wrzuć system i prostym ruchem klikniecia kliknij na setup jednego ze sterowników ;d Pozdrawiam miłej zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...