Sens Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam! Moj komp to: Intel Core 2 Duo E 4300 MSI P6N SLI-FI NVIDIA nForce 650i SLI 2048 DDR 2 OCZ SYSTEM ELITE 667mhz ATI Radeon X800pro Thermaltake 500w WD 3.2GB <--- :D Plextor CD-RW 8/4/32 <---- :P Po instalce windowsa Xp wesji 2002 eng, sterownikow od chipsetu chcialem zainstalowac sterowniki do dzwieku (karta zintegrowana) poczym wyskakuje mi nastepujacy blad: Dziwi mnie to poniewaz sterowniki sa na win 2000/xp/vista Druga sprawa to to, ze tutaj wyglada, ze sa zainstalowane???: Czy ktos moze mi cos poradzic?? Czy zna ktos z Was moze jakas starsza wersje tych sterow ktora by pasowala na tego wina? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Przeczytaj komunikat! Masz "golego" windowsa xp a do prawidlowego dzialania sterowniki potrzebuja conajmniej xp z sp1! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Przeczytaj komunikat! Masz "golego" windowsa xp a do prawidlowego dzialania sterowniki potrzebuja conajmniej xp z sp1!..no i najgorszą wadą gołego XP było to, że nie obsługiwał urządzeń zintegrowanych w mostkach płyty głównej - czyli u mnie (na przykład) ma też problem z obsługą kontrolera USB (wyświetla się dokładnie ten sam komunikat). Ściągnij SP2 albo SP1 chociaż i zainstaluj - jest freeware więc z pobraniem nie ma problemu. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Lepiej SP2, bo SP1 to już ma swoje lata, a ten konfig dość nowy jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 fajnie by bylo tylko ze mam 80mb na dysku wolnego :D dziekuje za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...