pajak28 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Bedzie lepszy o ile zalozymy , ze nie bedzie wadliwy jak ostatnie wypusty Galaxy :lol2: W sumie słyszałem o tym. Wszystkie karty nie są wadliwe, może na dobrą się trafi ;]. A tak na poważnie to można wziąć 8600gts z innej firmy niż Galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 W sumie słyszałem o tym. Wszystkie karty nie są wadliwe, może na dobrą się trafi ;]. A tak na poważnie to można wziąć 8600gts z innej firmy niż Galaxy.Lubisz przeplacac <_< :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Lubisz przeplacac <_< :mur: Napisałem przecież wcześniej "Niestety jet trochę różnicy w cenie... i nie wiem czy warto kupić 8600GE. Na razie można by wziąć 8600GT, za jakiś czas ją sprzedać i kupić coś lepszego.". Oznaczało to, ze ja brałbym teraz 8600GT. Ale skoro kolega chce coś lepszego na obecną chwilę, to piszę co jest lepsze. I wcale nie lubię przepłacać :D. A może ostatecznie też Radeon X1950PRO ? Edytowane 15 Lipca 2007 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A może ostatecznie też Radeon X1950PRO ?To już chyba lepiej X1950XT. Gdzieś ostatnio widziałem za ok. 550zł, ale nie pamiętam gdzie. Były to bulki ASUS'a z suszarką, której wymianę proponowałbym z samego początku. No i dochodzą też problemy z cieniami w formacie DST, który jest coraz częściej używany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No i dochodzą też problemy z cieniami w formacie DST, który jest coraz częściej używany. Pozwolicie , ze zacytuje : * Call of Juarez * Cold Fear * Battlefield 2 * Battlefield 2142 * Company of Heroes * Far Cry (tylko niektóre) * Ghost Recon Advanced Warfighter * Hitman: Krwawa Forsa * Just Cause * Need for Speed Most Wanted * Rainbow Six: Vegas * Splinter Cell Double Agent (niektóre cienie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...