Moloch Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam, Spodobała mi się obudowa Cooler Master Centurion 534 Lite, ale mam bardzo duże wątpliwości, czy obszerna Scythe Ninja zmieści się tam razem z mobo. Obudowa jest już długo na rynku, może ktoś miał szansę sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Jak wroce do domu, to sprawdze linijka, czy sie miesci w normalnym 534. Ale powinna wejsc bez problemu, to dosc szeroka buda. Dla porownania: Katana wchodzi bez problemu, a to dosc wysoki cooler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Przypominam mój problem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ech, sorki, zapomnialem na smierc :oops: Dzis zmierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Wejdzie z luzem. U mnie Ninja weszła do obudowy Codegena o szerokości 18 cm a Centurion ma 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 bez problemu wejdzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Potwierdzam - z mojego prymitywnego pomiaru wychodzi, ze ze 2-3cm luzu powinno byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...