szczepoxx Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Otoz ... chcac sciagnac jakies nowsze sterowniki do mojego gf7600gs wszedlem na strone nVidii i wybralem model karty, oraz system operacyjny i wyswietlilo mi taki sam numerek wersji jaki sciagalem baaaaaaaaaaaaardzo dawno temu mianowicie 94.24 czy faktycznie do kart serii 7xxx nie ma nowszych sterownikow ?? ... na forum wszyscy pisza o wersjach 158.xx, 162.xx wnosza one cos nowego ?? wiem ... moge przetestowac ale jesli ktos wiec cos na ten temat to bylbym wdzieczny gdyby wyrazil swoja opinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 No bardzo daaaaawno. Release Date: May 31, 2007 A linka "BETA Drivers " to sie juz w ogole nie da zauwazyc na stronie nv i w opisie wersji wcale nie piszą co nowego dodali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...