Skocz do zawartości
BiL63JTZ

Lekki Apgrejd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie tak dawno na forum doradzono mi Brisbane'a 3600+, KN9 i 79GS na 1.2ns - dziękuję za to, a sam siebie powinien... utopić, bo byłem w gorącej wodzie kąpany :D

Myślę tak:

Siakeś C2D - chyba najbardziej opłaca się E6550 (4MB L2) za 595zł. Ewentualnie jakiś selekcik z forum.

Siakeś mobo - wiadomo... O czymś takim jak ograniczenia w HTT czy niskie VCore/VDimm nie chce słyszeć :P (ale bez przesady, bo póki co w lotka trafiłem co najwyżej trójkę...)

4x1GB 800-ek

Pytanie retoryczne - 8800GTX?

i najważniejsze - czy nie lepiej kupić samą grafę i poczekać na Penryna?

Edytowane przez BiL63JTZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co znudziło się X2 :lol2: ?

C2D - E6750, może się udać 4GHz

mobo - hmmm.... Abit IP35 PRO ? nie mam innych pomysłów, ew. coś na 680i

pamięci - A-Data Extreme Edition / Patriot LLK / Goodram PRO

grafika - no tak, najtańśza jaką znajdziesz

Czekać na Penryna .... rozumiem, że na AM2 nie chcesz siedzieć ani chiwli dłużej , tak ? Kup sobie teraz coś z mobo na P35 i czekaj wtedy na nowe proce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też bym się nie obraził :lol:

a co do tego kompa, to nie wiem do czego nie starcza X2 na 3GHz. Grafikę owszem można zmienić, na upartego , ale można .... można też dokupić ramu, będzie pod następny konfig

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi