janio Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Topic zkładam na prośbę znajomego, który sam nie może go założyć, sami się domyślcie dlaczego ;) A więc cytuję: "Problem zaczął sie dziś. Zaraz po wlączeniu kompa nawyk nakazuje mi włączenie Winampa i Firefoxa w celu sprawdzenia poczty. Nie małe zdziwnienie na mojej twarzy sprawił fakt, że nie moge go uruchomic. Klikam w ikonke lisa, pojawia sie klepsydra, że niby myśli, ale kicha, na tym sie kończy. Standardowa sprawa-reset. To samo, usunąłem, instalka na nowo, to samo. Próbuje załączyć kochane IE to samo, nie bardzo, ale jak ruszy to zaraz coś sie dupczy. Usunalem ponownie FF, czyszczenie rejestru i instalka FF 2.0.0.5 i NIC! System w miare świeży, avast jako antywir." Pamiętajcie, tam człowiek czeka na pomoc! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Spróbuj jakieś skanery on-line (jak dasz rade na tym IE), AdAware, ostatecznie naprawa systemu lub przywracanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Warto wkleić do CB logi z hijack'a i combofixa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...