metal Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 link ghyhyhy... chyba poświęce moje "pióra" hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Głupio bym się czuł u takiego fryzjera - poza tym, jak było napisane w artykule, trudno utrzymać głowę nieruchomo. Ale myjnia samochodowa topless, to co innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 wszystko rozumiem, ale te śpiewanie to przesada :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 :twisted: tez bym sie chetnie tam ostrzygl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Choduje hery już 3 lata, conajwyżej zrobiłbym sobie balejaż ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 link ghyhyhy... chyba poświęce moje "pióra" hehehe... Po prostu idz podciac koncowki, to bardzo zdrowe dla dlugich wlosow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a ktorych piór sie pozbywasz?? tych od twojego ptaka???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ja tam miałem do pasa prawie- ale się znudziły po 2 latach i CIACH! nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A byliscie moze w ROOSTER w Krakowie?? Jest to na placu Szczepańskim! Gorąco polecam jeśli lubicie przynajmniej popatrzeć na bardzo ładne dziewczyny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja choduje już półtora roku i dawno końcuwek nie ścinałem :> gdzieś trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ja choduje juz 7-8 miechow (niby czas niedlugio ale juz sa dlugie :))) ) i jestt GIT :). CHce miec tak do pasa. Nigdy nie zetne :) Metal style 4ver :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ta, kiedys wstaje przeciagam sie a tu cos mnie po d-upie lechce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ja tam dredziochow nie scinam...chyba ze by afro zrobic..ale to bedzie czekanie..zreszta :D kurde a jak bedzie fryzjer???!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...