Rooooobi Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy to jest normalne że dźwięk z komputera który jest podłączony do kina domowego yamaha htr-5930 (tuner) jest o wiele ciszej odtwarzany niż na jakimkolwiek innym podłączonym do kina sprzęcie. Przykładowo dźwięk z zwykłego cd przy -40db jest już dosyć głośny, a z kompa aby tak samo grało muszę mieć około -10db i na odtwarzaczu ustawione max i dźwięk z kompa na 75% Dodam że mam audigy4 i podłączone to mam 3 takimi kabelkami: jack stereo-2xRCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie, to nie jest normalne. A4 ma dość wysoki poziom sygnału na wyjściu. Może otwórz mikser i ustaw w odtwarzaniu na max suwaki od głośności i wyjścia wave. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooooobi Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 no mam ustawione na około 50% i myslałem że jak tak jest ustawione standardowo to ze tak ma być, podkręciłem wszystko na max i teraz śmiga całkiem,całkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...