kamilbski Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Zobaczcie sami http://www.skapiec.pl/site/cat/13/comp/194232 Co o tym mam myśleć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 jak nie pomyłka to łykać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 ŁO MATKO TERAZ TU SIĘ ZACZYNA :mur: Wrzucam to samo co wrzuciłem "podjaranym" userom z PCL Art 71. kodeks cywilny "Ogłoszenia, reklamy, cenniki i inne informacje, skierowane do ogółu lub do poszczególnych osób, poczytuje się w razie wątpliwości nie za ofertę, lecz za zaproszenie do zawarcia umowy." Interpretacja - klik :!: A tym co są leniwi i nie potrafią sie przebić przez kilka linijek tekstu - najważniejsza część. "... W konsekwencji należy uznać, że w razie wątpliwości informacje publikowane na stronach www nie będą ofertą, a jedynie zaproszeniem do zawarcia umowy. Natomiast ofertą w rozumieniu Kodeksu cywilnego będzie dopiero oświadczenie woli użytkownika Internetu dokonane przykładowo poprzez "kliknięcie" w ramkę umieszczonĄ na stronie www i dopiero przyjęcie tej oferty przez przedsiębiorcę zrodzi skutek zawarcia umowy. To zatem dopiero przedsiębiorca przedstawiający swoje towary lub usługi w internecie decyduje o zawarciu umowy przyjmując ofertę użytkownika interntetu lub ją odrzucając, ewentualnie powstrzymując się od udzielenia odpowiedzi. ..." A taka cena jest możliwia w 1 przypadku - to są płyty poserwisowe z powyginanymi pinami w gnieździe procka. Ale by było jakby się wszycy na takie nacięli. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) A taka cena jest możliwia w 1 przypadku - to są płyty poserwisowe z powyginanymi pinami w gnieździe procka. Ale by było jakby się wszycy na takie nacięli. :lol: Wymiana socketu to koszt około 100zł. ja tu widzę kilka możliwości. 1. Pomyłka hurtowni nieświadoma (zamówienia będą anulowane lub nie będą) 2. Celowe zagranie, aby płyta zdobyła popularność (zamówienia będą anulowane) 3. Jakieś przekręty hurtowni, aby wykazać straty (nie będą anulowane z wiadomej przyczyny). Edytowane 22 Lipca 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Wymiana socketu to koszt około 100zł...Ta jasne komu by sie chciało ;) Np. w Komputorniku czasem bywają płyty LGA775 za 1/2 ceny właśnie z wygiętymi pinami. W zeszłym tygodniu były jakies GB na P965 (o ile pamiętam DS4) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Ta jasne komu by sie chciało ;) Np. w Komputorniku czasem bywają płyty LGA775 za 1/2 ceny właśnie z wygiętymi pinami. W zeszłym tygodniu były jakies GB na P965 (o ile pamiętam DS4)Kitu nie wciskam http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2589962 a że sklepom się nie chce, to wierzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Kitu nie wciskam...To, że się da to wiem bo kiedys miałem A7V z przelutowanym Socketem. Uzyłem skrótu myslowego - komu by się chciało bawić w wymianę Socketu, żeby potem sprzedawać za 1/2 ceny praktycznie sprawną płytę. Sklepy jak to zauważyłeś ida na łatwiznę - jak ten z mojego przykładu. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 To błąd w hurtowni, było 15 czy 16 sztuk w śmiesznej cenie, a sklepy aktualizują cenniki z hurtownią. Następna dostawa w normalnej cenie, ciekawe ilu osobą sie uda kupić w tak fajnej cenie mobo. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja mam 5 sztuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Wymiana socketu to koszt około 100zł. ja tu widzę kilka możliwośc: 1.... 2.... 3.... Juz pisalem na Labie o tym i to pomylka , chyba kazdy wie na jakiej zasadzie sa te ceny podawane , ale odniose sie do tego. 4. Serwisowane sztuki lub ewentualnie oemy , w oemy nie wierze ale widzialem cos takiego z MSI i Abitem > P6N SLI FI za 280 , Abit AB9 za 300 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 To błąd w hurtowni, było 15 czy 16 sztuk w śmiesznej cenie, a sklepy aktualizują cenniki z hurtownią. Następna dostawa w normalnej cenie, ciekawe ilu osobą sie uda kupić w tak fajnej cenie mobo. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja mam 5 sztuk I wszystkie 100% sprawne i ok? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 A wiecie co to jest dostępność produktu? W większości przypadków jak produktu nie ma to cena jest zadowalająca a potem idzie w górę. Wszedłem do tego sklepu i patrze na ilość: mała ilość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 I wszystkie 100% sprawne i ok? :PMacałem 3 bo tyle już się sprzedało. Działają od strzału, 100% nówki, nie macane przede mną :wink: Sprawdzam przed wysyłką, żeby potem buby nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 A wiecie co to jest dostępność produktu? W większości przypadków jak produktu nie ma to cena jest zadowalająca a potem idzie w górę. Wszedłem do tego sklepu i patrze na ilość: mała ilość. Odnośnie dostępności to na stronie baxter.net.pl na każdy produkt pisze mała ilość i sprawdź dostępność. Z tego co pamiętam ostatnie aktualizacje towaru w magazynie chyba były 17 lipca a teraz zgodnie z tym co pisze na stronie głównej wystarczy wysłać zapytanie do sprzedawcy a on nam odpowie o dostępności produktu. Z mojej strony dodam że kupiłem w nim kartę graficzną Galaxy Gf7900GS CM na Pciex16 za 405 złotych a z dostawą 419 jak ceny jeszcze był małe a wszyscy ją polecali zamiast Gf 8600 od Palita :) Po potwierdzeniu realizacji cena karty w sklepie podskoczyła do ok. 480 zł :D Więc można spróbować możliwe że się uda zamówić tanio :wink: PS: Ale karty jeszcze nie sprawdzałem bo muszę procesor kupić i wtedy sprawdzę czy działa ok czy walnięta :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Arest już dzwoni i odwołuje zamówienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Arest już dzwoni i odwołuje zamówienia.No i wyszlo na moje :lol2: To bylo oczywiste , ale u nas naiwnosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimaz Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Chociaż na telefon ich naciągnęliśmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...