SeloD Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam. Jaki bylby najlepszy monitorek w tym przedziale cenowym ( tj 800-850zl)? W jaka firme zainwestowac? Samsung ma ciekawa oferte. czekam na odpowiedz pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 a do czego ma byc monitor? panoramiczny czy kwadrat? co oczekujesz od monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Dołączam się do pytania, od zawsze byłem użytkownikiem crt ale w związku z tym że ostatnio jestem mobilny ... potrzebuje czegoś bardziej poręcznego i zajmującego mniej miejsca. Skupiłbym się na 19" kwadratach choć jeżeli chłopaki posiadający panoramy naświetlą mi jak to wygląda w praniu może zmienie zdanie tym bardziej że mam wrażenie że jest mniejszy wybór w kwadratach ? Oto moje typy: 19" iiyama Prolite E1900WS-BG1 black Glare 19" Samsung SyncMaster 931C 19" Samsung SyncMaster 931BW 19" BenQ FP93GP zależy mi raczej na kolorze czarnym, a idealną kolorystykę ma samsun z tym srebrnym paskiem u dołu aha i powiedzcie mi jak to jest z tymi "przeszklonymi" panelami bo wygląda to ładnie ale jak to w praniu wychodzi ? ten benq ma mva matryce ale chyba nie jest "przeszklony" i jakoś mnie zniechęca ? z góry dzięki za re ;] Edytowane 26 Lipca 2007 przez hauti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dołączam się do pytania, od zawsze byłem użytkownikiem crt ale w związku z tym że ostatnio jestem mobilny ... potrzebuje czegoś bardziej poręcznego i zajmującego mniej miejsca. Skupiłbym się na 19" kwadratach choć jeżeli chłopaki posiadający panoramy naświetlą mi jak to wygląda w praniu może zmienie zdanie tym bardziej że mam wrażenie że jest mniejszy wybór w kwadratach ? Oto moje typy: 19" iiyama Prolite E1900WS-BG1 black Glare 19" Samsung SyncMaster 931C 19" Samsung SyncMaster 931BW 19" BenQ FP93GP zależy mi raczej na kolorze czarnym, a idealną kolorystykę ma samsun z tym srebrnym paskiem u dołu aha i powiedzcie mi jak to jest z tymi "przeszklonymi" panelami bo wygląda to ładnie ale jak to w praniu wychodzi ? ten benq ma mva matryce ale chyba nie jest "przeszklony" i jakoś mnie zniechęca ? z góry dzięki za re ;] Jesli grasz i ogladasz filmy to polecam monitor panoramiczny ;] Jak to wychodzi w praniu? W grach widzisz najczesciej wiecej, a filmy nie mają pasków (albo sa b. małe). W windowsie masz wiecej miejsca w szerz (tak to sie pisze?). Co do stron internetowych - albo są dosyc waskie (np. wp.pl), albo ładnie zajmuja cala objetosc monitora (np. purepc :) ). Co do samsunga 931BW: nie znajdziesz ladniejszego monitorka nigdzie :P ma typowe wady jak kazdy monitor na matrycy TN Co do "przeszklenia" to nie mam zielonego pojecia, nie mialem nigdy mozliwosci porownac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 A co myslicie o monitorze LG L1970HR-BF??? z tego co slyszalem dobry z niego monitorek. Moze go wziac?? Samsung opanowal supermarkety a to juz zle swiadczy:) co do LG to dodatkowo jest 30 dni gwarancji na bad pixele. Co sadzicie o ww modelu? a moze samsunga 19' 940N ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Chyba jednak zmiana planów bo jak zobaczyłem to 931bw to jakieś takie bardzo małe mi się wydało :/ co sądzicie o tym >? wart swojej ceny ? Samsung SyncMaster Monitor LCD 19" 931c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Chyba jednak zmiana planów bo jak zobaczyłem to 931bw to jakieś takie bardzo małe mi się wydało :/ co sądzicie o tym >? wart swojej ceny ? Samsung SyncMaster Monitor LCD 19" 931c Nie ale 19" BenQ FP93GP za to jak najbardziej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 moze uda sie odswiezyć bo sprawa bardzo podobna Musze kupic bratu monitor LCD do ok 1000 zl . Jednak jak bedzie taniej to fajnie. Problem polega na tym ze jest on maniakiem gry w CS. Musi byc 100fps musi byc dobry ping, wypasiona myszka, podkladka teflonowa itd itd. Szukam wiec monitora bardzo szybkiego. Chodzi o to zeby smuzenie nei wystepowalo. Aktualnei uzywa on bardzo slabej 17 CRT i programu gamma zeby bardzo rozjasnic monitor do gry. On twierdzi ze najlepszy bedzie Samsung 931C lub Benq FP93GX nie nie GP. Panoramy raczej odpadaja bo raczej male. Jakies inne propozycje ? moze tego FP93GP ?? z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) no to i ja sie podepne ;) witam poszukuje lcd dla brata.19 cali.do gier,filmow,netu itp cena do 1000zl z wlasnej wiedzy i na szybko przeczytany temat widze ze polecany jest monitor BenQ FP93GP i Philips 190P7EG czy jest cos jeszcze godneo uwagi? lepiec brac MVA czy jakas dobra TN'ke?? monitor bedzie podlaczony pod bude z ati3850(+oc),p5k,2x1gb ram i e6550(+oc) wiec gry beda raczej chodzic w natywnej rozdzielczosci. no i czy lepiej brac 4:3 czy 16:9 ? prosze o wmiare szybka i konstruktywna odpowiedz pozdrawiam i zycze wesolych i szczesliwego :) Edytowane 25 Grudnia 2007 przez giecek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...