skwarek2 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Jak w temacie, czy ten wiatrak pasuje do c2d bo w necie piszą że pasuje ale ja nie znalazłem ani w instrukcji ani w głowie sposobu na jego zamatowanie. Prosił bym o pomoc i czy jest możliwość kupna części do zamatowanie wentylatora na c2d. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. Co do tematu to tak oczywiście że pasuje... A dokładniej to nie ma on pasować do C2D tylko do socketu LGA775. Instrukcji to już nie dodają? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 "ja nie znalazłem ani w instrukcji(bo nie ma, jest tylko na P4)" sposobu na zamatowanie...czytaj uważniej. Pytam jak to zrobić a nie czy jest to możliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Jak w temacie, czy ten wiatrak pasuje do c2d bo w necie piszą że pasuje ale ja nie znalazłem ani w instrukcji ani w głowie sposobu na jego zamatowanie. Prosił bym o pomoc i czy jest możliwość kupna części do zamatowanie wentylatora na c2d. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Naprawdę zamontowanie tego chłodziwa na c2d będzie tak ekstremalne, że musiałeś tutaj założyć temat? :D edit. " Dołączył: Wczoraj, 23:53" <_< Edytowane 25 Lipca 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 :evil: skwarek2, zapoznaj się z zasadami obowiązującymi na forum. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Wszystkiego sie czepiacie...temat fakt źle założyłem nie ten dział ale że dołączyłem wczoraj to nie ma znaczenia bo sledze to forum już parę miesięcy tylko log nie był mi potrzebny...aha i nadal sie tylko wszyscy czepiacie a nikt mi nie pomógł, wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 EOT Wszystkiego sie czepiacie...temat fakt źle założyłem nie ten dział ale że dołączyłem wczoraj to nie ma znaczenia bo sledze to forum już parę miesięcy tylko log nie był mi potrzebny...aha i nadal sie tylko wszyscy czepiacie a nikt mi nie pomógł, wielkie dzieki.Problemy z czytaniem ze zrozumieniem :?: :evil: Nie podoba Ci się, to do widzenia - nikt Cię tu na siłę nie trzyma. I proponuję Ci nie dyskutować ze mną, bo potraktuję to jako OT ze wszelkimi tegoż konsekwencjami regulaminowymi. Po raz kolejny EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ehm :wink: Dobra spokojnie panowie :D Jak już tu napisał no to przydało by sie pomóc ;] Na początek....jeśli ten Pentagram ma mocowanie na LGA 775 (czyli mocowanie pod C2D) to oczywiście będzie pasował, co do montowania to robisz tak: przykręcasz te dwie blaszki srebrne, cooler ma takie dwa zaczepy, wkładasz te zaczepy w te które mają te dwie blaszki i przykręcasz wszystko ;] Poradzisz sobie :P Nie wiem do czego jest ten papierowy back plate :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Nie wiem do czego jest ten papierowy back plate Do athlon/sempron 754/939 :-P Pasuje :-) do 775 http://www.frazpc.pl/artykuly/367/It/is/ge...Coolerow/LGA775 Edytowane 26 Lipca 2007 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Już wiem w czym tkwił problem! Do mojego wiatraka nie dołączono części pod socket 775, ale dogadałem sie z Pentagrameme i za darmo wysłali mi potrzebne części...dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...