pgrom Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zastanawaim się na tymi dwoma płytami, która wg was jest lepsza i którą kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja bym wziął Abit Ip35 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jeżeli nie zależy Ci na eSATA i kilku bajerach to bierz IP35 a nie Pro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Nie bralbym zadnej :) CZekalbym na biosy od 965 bo te sa tanie , EVGA i Asus juz wsparly 45nm , wiec po co przeplacac...Natomiast jesli mam wybierac miedzy Abitem na p35 za 400 a AB9/9P to wezme tego drugiego bo pewnie niedlugo tez wspierac bedzie * 45nm , a ma uguru juz :) * > to sa moje dywagacje , domysly oparte na notkach Asusa i EVGA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Tylko że AB9 się kończy na około 440Mhz, z IP35 czy P5K wyżej zaszalejesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Tylko że AB9 się kończy na około 440Mhz, z IP35 czy P5K wyżej zaszalejesz.Tak zgadza sie , ale AB9 ma uguru , ma oetsa , a tani Abit pod p35? Ale fakt , fsb bedzie mniejsze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgrom Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zastanawiam sie między tymi płytami z myślą o zakupie procka C2D E6750 a on ma FSB1333, chcę też płytę bardziej przyszościową na jakiś czas, żebym nie musiał jej za dwa lata zmieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...