Gość Wodnik. Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam. Jak w temacie. Jaka bude proponujecie ? Moje wymagania to: okno, najlepiej osobna półka na zasilacz (nie jest to wymogiem), format najlepiej midi,medium tower, inne rozwiazanie na śledzie (tzn zeby nie trzeba było ich wyłamywac.) Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 W Chieftec którego posiadam śledzie nie są wyłamywanymi jednorazówkami ( BH-01B-B-B ). W Cooler Master Elite 330, 331 i w budach Modecom są wyłamywane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jeśli okno jest wymaganiem to będzie ciężej, bo najlepsze ze swojej półki cenowej obudowy nie mają w standardzie okienek. Za ~220zł można dostać chieftec Dragona z oknem na allegro. Za ~300zł można dostać Dragona z oknem w wersji BigTower. Za ~250zł ThermaltakeSoprano z oknem. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. W tych cenach można znaleźć lepsze odpowiedniki, ale niestety bez okna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Rozważ zakup tej obudowy - Raidmax Smilodon...Jest funkcjonalna, posiada szereg ciekawych rozwiązań ułatwiających jej użytkowanie no i zmieścisz w niej 8800GTX :D Na tej stronce masz prezentację video tej obudowy - klik Pozdro Edytowane 25 Lipca 2007 przez .:Fallen Angel:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Rozważ zakup tej obudowy - Raidmax Smilodon...Jest funkcjonalna, posiada szereg ciekawych rozwiązań ułatwiających jej użytkowanie no i zmieścisz w niej 8800GTX :D Na tej stronce masz prezentację video tej obudowy - klik Pozdro Obudowa ciekawa ale z tym wylotem 80 mm z tyłu to chyba jakiś dowcip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Do tego Raidmaxa za chiny nie wsadzisz 8800GTS, a co dopiero GTX. Patrz recka w Egiełdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Cytat z artykułu na e-giełda: ,..długość obudowy od śledzia do koszyka 3,5” wynosi 265mm. To za mało, aby zmieściła się tam karta pokroju np. GeForce 8800GTS. No wybaczcie, ale coś mi się zdaje, że autor tego textu był po kilku głębszych :lol2: Długość tej obudowy od śledzia do koszyka na HDD z tego co wiem to dokładnie 27cm(również zenfist podaje takie wartości)...Natomiast długość karty 8800GTS to 23cm więc wytłumacz mi co u diabła stoi na przeszkodzie w zamontowaniu GTS'a w tej budzie??? Za to karta 8800GTX ma 26,5cm długości więc na uparciucha również powinna się mieścić, gniazda zasilania ma skierowane ku bocznej ścianie obudowy więc nie powinno być problemu z ich podłączeniem! Poprawcie mnie jeśli się mylę... :mur: Edytowane 25 Lipca 2007 przez .:Fallen Angel:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Hmm to moze bardziej korzystne było by kupienie tanszej budy i dorobieniu okna tylko kto sie tego podejmie :unsure: Edit: Co sądzicie o tej: http://allegro.pl/item218058237_chieftec_d...w_x4pro_pl.html Edytowane 25 Lipca 2007 przez Wodnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Hmm to moze bardziej korzystne było by kupienie tanszej budy i dorobieniu okna tylko kto sie tego podejmie :unsure: Edit: Co sądzicie o tej: http://allegro.pl/item218058237_chieftec_d...w_x4pro_pl.html Dragon jest niezły, ale jego największą wadą są 92mm na tyle, czy warto dla okna rezygnować z dobrej wentylacji? A poza tym, tą obudowe można mieć za dużo mniej niż na aukcji którą podałeś, trza tylko poczekać na sprzedawce miodek. http://allegro.pl/search.php?closed=1&string=dragon+okno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Pisalem do sprzedawcy miodek i dowiedzialem sie ze tych dragonow juz nie ma i nie bedzie :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Kup sobie thermaltake soprano stara wersje z oknem. Mam ja i 8800gtx sie miesci. Ma fajny przewiew 3 wentyle i nawet troche miejsca. Edytowane 26 Lipca 2007 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Nie przeszkadza Ci że Dragon jest krotki? Na allegro jest chieftec z seri mesh. Te od Angeli z uszkodzoną powloką lakierniczą. za 189zl i kurier gratis. W znaku znalazłem panel z oknem do niego za 128zł. Ale to troche glupie rozwiązanie. Biorąc pod uwage to ze zalezy Ci na wyglądzie Soprano sie nie podoba? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc_rlz. Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wymiary (sz x dł x wys ) 206 x 463 x 425 mm - zmiesci sie GTX do budy o takich wymiarach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 kup szefa LBX na angela.pl i do tego za paredziesiat pln w tym samym sklepie oszklony panel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...