Gość Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam, Nie wiem, co sie stało, ale po instalacji najnowszych sterowników(162.18) do FX5200, i najnowszego Directixa, resetuje mi się komp podczas diagnostyki dxdiag, i włączenia gier :-x Nie wiem, co mam zrobić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Zainstalować Riva Tuner i w zakładce: DirectX->Antialiasing przestawić "Transparency antialiasing" na "none". W razie dalszych problemów, przejść po wszystkich zakładkach wciskając "Default" na dole. U mnie pomogło na 86GT - te same sterowniki i BSOD po załadowaniu toru w TRD2. Tutaj może być też inny powód. Jak powyższe nie pomoże to będziemy się zastanawiać dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Dzięki za pomoc, ale już doszłem do tego :) Zainstalowałem stery 5x.xx, i jest gucio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...