ath Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://www.unleashthefury.com/ filmik - http://www.youtube.com/watch?v=H7sZXFscd64 Fury jest nastawioną na walkę między graczami grą z gatunku MMO. Wcielamy się w niej w rolę „Wybranych” – starożytnych herosów, którzy przesz setki lat walczyli w niezliczonej ilości bitew. Świat uległ rozpadowi dzieląc się na wielką ilość dryfujących w próżni dziedzin. Ich mieszkańcy muszą walczyć ze sobą o przetrwanie. Lokacje w Fury dzielą się na dwa rodzaje. Pierwszy stanowią sanktuaria, miejsca gdzie gracze spotykają się, dokonują zakupów, przyjmują wyzwania i formują się w grupy. Drugim rodzajem lokacji są pola bitew, gdzie wirtualni bohaterowie ścierają się ze sobą w niezliczonych walkach. Gra nie posiada tradycyjnego dla RPG podziału na klasy postaci. Zamiast tego wprowadzono system wcieleń (inkarnacji). Bohater może wybrać do danej walki rolę, która najbardziej mu odpowiada, czy to wojownika czy też kleryka. Każda postać może nauczyć się dowolnej umiejętności i używać wszystkich przedmiotów w grze. Wraz z kolejnymi walkami bohaterowie uzyskują dostęp do coraz większej liczby inkarnacji. Strategia walki daną postacią zależy od dokonanego przed ruszeniem do bitwy wyboru inkarnacji, umiejętności i wyposażenia. Rozwój postaci odbywa się za sprawą pokonywania wyzwań, które z pewnym uproszczeniem można nazwać questami typu PvP. Wykonywanie tych zadań prowadzi do odkrywania pochodzących z poprzedniego życia wspomnień bohatera. W ten sposób gracze zdobywają dostęp do nowych inkarnacji i umiejętności. Gra ma ciekawą budowę serwerów i rywalizacji światów. Otóż, poza walkami w obrębie swojego serwera (np. gildia vs gildia, drużyna vs drużyna etc) w Fury występują wspomniane już pola bitew, gdzie mogą zmagać się ze sobą gracze z rożnych światów (serwerów). Bohaterowie zwyciężając w kolejnych bitwach zdobywają sławę nie tylko dla siebie, ale też podnoszą rangę swojego realmu. W tym tygodniu jest beta weekend, zapisac sie mozna tutaj - http://www.unleashthefury.com/beta/signup.php client - http://www.fileplanet.com/173995/download/Fury-Game-Client Begin Finish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Rowniez sprobuje w to zagrać, bo zapowiada sie obiecujaco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Grałem w closed betę (bo chyba na tych sprzętach co w profilu to każdemu dają klucz) i gra mnie znudziła po 2 minutach, a to przez jakiś nudny trening. Szkoda bo mnie to od razu odrzuciło od gry, a lubię dobre mmorpg... może później będzie lepiej... oby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Grałem w closed betę (bo chyba na tych sprzętach co w profilu to każdemu dają klucz) i gra mnie znudziła po 2 minutach, a to przez jakiś nudny trening. Szkoda bo mnie to od razu odrzuciło od gry, a lubię dobre mmorpg... może później będzie lepiej... oby. No jak nie byles w stanie przejsc nawet treningu to na jakiej podstawie oceniasz gre... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Grałem w closed betę (bo chyba na tych sprzętach co w profilu to każdemu dają klucz) i gra mnie znudziła po 2 minutach, a to przez jakiś nudny trening. Szkoda bo mnie to od razu odrzuciło od gry, a lubię dobre mmorpg... może później będzie lepiej... oby. No jak nie byles w stanie przejsc nawet treningu to na jakiej podstawie oceniasz gre... :huh::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Juz nie wspominajac, ze ta gra to nie mmorpg. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 w launcherku jeszcze rowno 1 dzien i 2,5h do otwarcia serwerka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Beta wlasnie wystartowala. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 no wiec... UE.3 jak dla mnie morduje, ale prosze nie brac moich wywodów za bardzo do serca ponieważ jestem fanbojem wszystkich anril enżajnów.. ;p Co innego to to, ze chyba bez 2gb ramu sie nie obejdzie. U mnie strasznie miel w czasie gry, a system mam w miare zadbany. Zapuscilem gre w 1360x768 bo taka rozdziala tv i gra chodzila bardzo dobrze, do momentu az dysk zaczal zgrzytać, a robbil to bardzo często... c.d.n. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Kilka scr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No jak nie byles w stanie przejsc nawet treningu to na jakiej podstawie oceniasz gre... huh.gif Nie to, że nie byłem w stanie - nie chciało mi się i mnie ten trening odrzucił od tej gry. Spójrz na betę ET:QW - nie ma treningu i lecisz z tematem od razu. A tu chciałem zobaczyć jak wygląda świat, po którym mam się poruszać (od razu) aby wiedzieć czy mi się podoba. Jestem osobą, dla której liczy się pierwsze wrażenie. Gra mi się nie podoba to ją odstawiam. Może potem będzie lepiej, może dadzą betę bez treningu. Nie wiem, nie chce mi się już na to czekać i ściągać ponad 2gb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Tylko ze to jest inny rodzaj gry gdzie trening JAK NAJBARDZIEJ wskazany ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To znaczy? Bo oglądałem screeny i gra mi się podobała, ale ja tak bardzo nie lubię treningów ;) Napisz coś więcej jak możesz to może i się przekonam do niej ;) To znaczy, co jest po treningu, czy jest jakieś pvp porządne itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie to, że nie byłem w stanie - nie chciało mi się i mnie ten trening odrzucił od tej gry. Spójrz na betę ET:QW - nie ma treningu i lecisz z tematem od razu. A tu chciałem zobaczyć jak wygląda świat, po którym mam się poruszać (od razu) aby wiedzieć czy mi się podoba. Jestem osobą, dla której liczy się pierwsze wrażenie. Gra mi się nie podoba to ją odstawiam. Może potem będzie lepiej, może dadzą betę bez treningu. Nie wiem, nie chce mi się już na to czekać i ściągać ponad 2gb... Trening zajal mi ok. 2 minut, jesli sie nie czyta polecen tylko next - next to sie nie dziwie, ze nie idzie dalej i mozna zrazic sie tylko do gry. ;] Ogolnie pozycja dosyc ciekawa, pomysl oryginalny, ciekawe tylko, czy na dluzsza mete nie bedzie sie nudzic, gierka bedzie bez abonamentu, wiec w full'a tak czy inaczej sie zaopatrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 BUMP Dzisiaj o 21.oo start kolejnego beta weekendu. :] filmik z gameplay'a - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pogrywa w to ktos?? Wczoraj widzialem giere w saturnie i troszke mnie to kusi. Pytanie tylko jak z grywalnoscia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pogrywa w to ktos?? Wczoraj widzialem giere w saturnie i troszke mnie to kusi. Pytanie tylko jak z grywalnoscia.. Tak przy okazji jak juz odkopales, to od jutra - 14 grudnia FURY przechodzi w tryb free2play. ;] http://www.unleashthefury.com/free2play/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 O jak milo ;] Wieczorkiem sie to obluka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 I jak podoba wam się gierka? bo 2,5 GB to trochę dużo:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...