Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witajcie. W przyszłym tygodniu kupuję dysk twardy 320 GB oczywiście na SATA 2. Mam w komputerze dwa samsungi 40 GB i 250GB z tym, że ten drugi ma wibracje... duże to za mało powiedziane, dysk ma cho... duże wibracje(straszne duże buczenie :mur: ), obecnie leży na gąbce. Chciałem kupić samsunga 320 HD321KJ, jednak obawiam się dużych wibracji, dodam że dysk będzie mocowany w plastikowych sankach. Przekopałem internet w poszukiwaniu informacji i teraz zastanawiam sie co wybrać Segate ? WD ? szukam dysku z małymi wibracjami. Czytałem też recenzję, jedni piszą że HD321KJ prawie w ogóle nie przenosi wibracji na obudowę, jedni piszą że się zawiedli na tym dysku. Tak tak wiem było takich tematów dużo, ale tam chodziło najbardziej o ciszę i wydajność, mi zaś chodzi o dysk z małymi wibracjami. :unsure: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No i oczywiscie nie mozna było napisac tego w jednym z tych wielu tematów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...