Skocz do zawartości
madmun

Prośba O Przejrzenie Konfigu Ut 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proszę o przejrzenie i ewentualne uwagi. Komp ma być przed wszystkim cichy i wydajny

Granie na max. ustawieniach UT 2k4 oraz chciałbym aby pociągnął UT 2k7 ale nie na minimalnych. Najwięcej sugestii będzie zapewne do kart graficznych:] a przeciwnikiem będzie jedna 8800 :] i od razu pytanie czy dwa 8600 jest wydajniejsze niż jeden 8800

Cena 3500

Dwie GIGABYTE GEFORCE 8600GT GV-NX86T256H -900

PATRIOT LLK DDR2 2x1GB CL5 1000Mhz CL4 800Mhz DUAL -400

ASUS P5N-E SLI -400

Core 2 Duo E6320 4MB -580

Antec Phantom 500W -570

SCYTHE Infinity -160

obudowa sam zrobię -100

Edytowane przez madmun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@madmun jeśli nic się nie zmieni i ut3 będzie zbudowane tak jak ut2 to bardziej przyda Ci się bardzo mocny proc, niż bardzo mocna grafika. Mocne OC będzie wręcz wskazane

tak jak napisał Me$$iah 88gts będzie lepszym wyborem niż 86gt SLI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bryken- Po co mi drogi zasilacz i pamięć. Zasilacz drogi bo cichy :) mam teraz dosyć cichy komp a jedyny dźwięk jaki słyszę to dysk i zasilacz :P

A teraz nie chce słyszeć nic :P, a na WC nie mam czasu ani kasy dlatego cichy zasilacz.

Pamięci czemu takie drogie nie wiem :D podobno najlepsze są :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi